HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

El Barça guanya la Continental Cup als penals

Els blaugranes van celebrar en gran el títol europeu aconseguit ahir a Barcelos.ANTONIO LOPES

El Barcelona Lassa es va proclamar ahir campió de la Copa Continental a l’imposar-se al Porto, botxí del Llista, a la final en la tanda de penals (3-2), després d’acabar el partit amb igualada a tres. Alabart va estrenar el marcador als 18 minuts i Pablo Álvarez va posar més distància (m. 21), però el Porto va reaccionar i Reinaldo García va ajustar el matx al descans. Costa va firmar la igualada quan el duel s’encaminava al final, però encara hi va haver temps perquè Marc Gual avancés de nou el Barcelona i Helder Nunes aconseguís el 3-3 amb què es va assolir la pròrroga, en la qual cap dels dos equips va aprofitar les seues opcions. En els penals els blaugranes van estar més precisos.