El Girona empata a Osca amb protagonisme del VAR

El videoarbitratge assenyala dos penals que es van transformar

Stuani cau en una acció del partit, ahir a El Alcoraz.

Stuani cau en una acció del partit, ahir a El Alcoraz.EFE

El Girona va arrancar un punt davant de l’Osca a El Alcoraz, que continua sense veure guanyar el seu equip en la temporada del seu debut a Primera (1-1). El protagonista va ser el VAR, que va canviar en dos ocasions el criteri del col·legiat i que va suposar sengles penals que es van transformar. El joc va començar amb molta baralla al centre del camp, sense trobar camins de l’àrea rival. En el minut 37, del no-res va aparèixer l’experiència de Stuani per giravoltar entre tres contraris i treure una falta, que en principi el col·legiat va marcar al caire de l’àrea, però que el VAR va corregir per transformar-lo en penal, que va anotar l’uruguaià al Panenka. Després del gol, l’equip de Leo Franco es va estirar, va perdre les pors i, encara que desordenat, va trepitjar permanentment el camp rival, tenint l’opció d’empatar en una gran rematada de Chimy Ávila en el 39. Però l’empat arribaria de penal. Igual que en la primera part, però al revés, una falta sobre Moi Gómez en el 71 va ser marcada fora de l’àrea, però el VAR ho va esmenar per anar-se els propietaris del terreny al punt fatídic i igualar les coses per mitjà de Gonzalo Melero.