EL MILLOREL PITJOR

El Palau s'emporta el derbi

El Linyola no va poder mantenir l’empat i va acabar sucumbint || Els visitants, acompanyats per un gran nombre d’aficionats, van mostrar més intensitat i van sentenciar en el minut 85

El Linyola no va poder parar un Palau d’Anglesola que va estar més intens durant tot el matx.EDGAR ALDANA

Victòria del Palau d’Anglesola davant el Linyola, 1-2, en el derbi del Pla d’Urgell en un partit en el qual els visitants van mostrar més fam de gol que l’equip local.

El duel va començar amb dos equips molt actius mostrant moltes ganes d’avançar-se en el marcador. El Linyola, a partir de jugades a pilota aturada i el Palau amb pilotes penjades des de les bandes.

Malgrat la intenció dels dos equips, la falta de punteria va impedir que arribés el primer gol a la primera meitat i els dos equips se’n van anar als vestidors amb el mateix marcador que a l’inici del xoc.

A la represa, els jugadors del Palau van seguir amb el control del joc, creant ocasions de perill i arribant a l’àrea rival amb molta facilitat. El Linyola, amb menor intensitat que els visitants, ho intentava amb llançaments de falta, encara que sense sort. Va ser el Palau el primer a trobar-se amb el gol posant un 0-1 en el marcador que semblava molt complicat de remuntar per al Linyola.

Malgrat el revés, el conjunt local no va abaixar els braços i va continuar insistint en les seues ocasions fins que, en el 77, va aconseguir marcar el gol de l’empat, 1-1, que tal com estava el matx i la falta de punteria dels dos equips, prometia ser el resultat definitiu. Amb l’1-1 al marcador, el Linyola no va poder mantenir el ritme del joc d’un Palau que, arengat pel gran nombre d’aficionats desplaçats al Municipal de Linyola, semblava que no perdia intensitat. Amb el pas dels minuts, el Palau va continuar generant perill a l’àrea rival i, a poc a poc, el gol dels visitants es veia cada vegada més a prop. Finalment, a cinc minuts del final, el Palau d’Anglesola va aconseguir transformar una de les seues múltiples ocasions posant l’1-2 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, el Palau aconsegueix encadenar quatre partits sense perdre situant-se d’aquesta manera en la cinquena posició de la taula. D’aquesta manera, els homes de Batista Pou mantenen viu el seu objectiu de sumar el major nombre de punts possibles en la primera volta.

Per la seua part, el Linyola trenca una ratxa de tres partits consecutius sense perdre, dos victòries i un empat, sumant la segona derrota de la temporada i situant-se a la desena plaça de la classificació.