SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

L'AEM torna a guanyar

Les lleidatanes trenquen una mala ratxa de dos derrotes || Les locals es van posar 4-1 però van acabar patint en una última mitja hora blaugrana

Un instant del partit d’ahir, que es va acabar amb victòria de l’AEM davant del Barça B.

Un instant del partit d’ahir, que es va acabar amb victòria de l’AEM davant del Barça B.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va tombar ahir el Barça B al Municipal de Recasens (4-3) i va posar fi a la mala ratxa de dos derrotes. Les lleidatanes es van arribar a col·locar 4-1 però una gran mitja hora final de les blaugranes va posar les lleidatanes contra les cordes.

L’AEM va sortir molt intens, jugant ràpid i contundent. Així en el minut 3, es va avançar en un córner tancat que Júlia va rematar al fons de la xarxa. El Barça B no es va enfonsar i a la mitja hora va empatar per mitjà de Morato, després d’una jugada de combinació. Pixu, tanmateix, va respondre immediatament i amb una jugada calcada al primer gol va tornar a avançar les lleidatanes. El gol local va obligar les blaugranes a estirar línies, la qual cosa va facilitar el joc de l’AEM que va marcar dos gols més, obra de Pixu i Natàlia al contraatac. Lluny de rendir-se, el Barça es va despertar llavors i durant l’última mitja hora va estar a punt d’igualar amb gols d’Aída i Barco. Tot i així, l’AEM va resistir.

tracking