La Seu s'endú els punts contra un gran Torregrossa

Un jugador del Torregrossa pugna per la pilota amb el capità de la Seu.

Un jugador del Torregrossa pugna per la pilota amb el capità de la Seu.EDGAR ALDANA

El Torregrossa i la Seu van protagonitzar un partit molt disputat que va caure del costat visitant. Van començar avançant-se amb fortuna els urgellencs, amb un gol en pròpia meta de V. Pérez, després del qual els locals van començar a reaccionar. Després de diversos minuts amb una gran intensitat, el Torregrossa va empatar gràcies a Diakité.

A la segona meitat, els porters es van erigir en protagonistes fins que en el minut 70 el Torregrossa es va quedar amb 10 jugadors al cometre un penal que es convertiria en l’1-2 definitiu. Malgrat jugar en inferioritat, el Torregrossa va seguir intentant-ho, però sense sort.