Manel Cazorla: "No acabem de matar els partits"

Manel Cazorla.

Jugadors dels dos conjunts pugnen per una pilota aèria.

Jugadors dels dos conjunts pugnen per una pilota aèria.NICOLÀS ARLANZÓN

El tècnic del Borges, Manel Cazorla, va comentar després del derbi davant de l’EFAC Almacelles que “a la primera part hem estat superiors, però que no acabem de matar el partit i ells amb dos pilotes a l’àrea han capgirat el marcador i s’han emportat la victòria”.

Cazorla va lamentar que el col·legiat no sancionés amb penal a favor del Borges l’última jugada del matx: “Crec que les mans del defensor visitant han estat clares, però tampoc no ens podem quedar amb això. Hem de quedar-nos que hem de guanyar els duels i ser més contundents en defensa per contrarestar el joc directe dels nostres rivals”.

Finalment, l’entrenador del conjunt blanc va afirmar que “ara no toca lamentar-se, el que toca és aixecar-se, treballar i aconseguir la victòria la setmana que ve en la visita al camp del Cambrils”. El pròxim rival del Borges és antepenúltim a la taula del Grup II amb tan sols 3 punts.

L’entrenador de l’EFAC Almacelles, Radosav Radulovic, es va mostrar molt content amb el seu equip al final del partit i va elogiar un rival que no els va posar les coses gens fàcils, especialment durant els primers quaranta-cinc minuts del duel: “El Borges és un gran equip, han fitxat molt bé aquest estiu i crec que al final de la temporada estaran a la zona alta de la classificació.”

El tècnic balcànic va felicitar els seus jugadors “per l’actitud i per la victòria” i va admetre que “hem estat una mica més encertats que en partits anteriors”. Radulovic va voler destacar també que “el més important és que el meu equip creu en el treball que estem fent i va creixent dia a dia”.

Finalment, l’entrenador visitant va voler destacar que “per a mi la victòria d’avui no ha significat només tres punts, és com si n’haguéssim sumat sis perquè no és gens fàcil el que hem fet avui aquí. No és gens fàcil remuntar-li al Borges al seu camp”.

L’EFAC va remuntar a la segona part un 1-0 advers en un derbi davant del Borges que va finalitzar amb polèmica arbitral per unes possibles mans d’un saguer visitant dins de l’àrea de l’equip dirigit per Radosav Radulovic.

Els primers minuts del matx van ser de domini visitant, cosa que va propiciar la primera ocasió de l’EFAC per mitjà d’un potent tret d’Òscar que Xammar va desviar a córner amb una gran estirada (4’). Tan sols 5 minuts més tard va arribar el primer gol del matx. Després d’una bona jugada col·lectiva del Borges, la pilota va arribar a l’extrem Aitor, que va centrar perquè Torné batés el porter Jordi Chiné (1-0, 9’).

Aitor va tornar a generar perill al minut 12, però el seu xut va acabar a córner després d’un rebuig de Marc. Joe va tenir una altra oportunitat per ampliar la distància al marcador 5 minuts més tard. Tanmateix, la pilota no va veure porta. L’ocasió més clara al primer temps de l’equip d’Almacelles va arribar al minut 25, però Enric va enviar l’esfèrica als núvols quan estava cara a cara amb Xammar. El partit va prosseguir de molt joc en el centre del camp i escasses ocasions. D’aquesta manera es va arribar al final dels primers 45 minuts amb el resultat momentani d’1-0.

La segona part del derbi va començar amb molta intensitat per part dels dos conjunts, que van encadenar diversos xuts llunyans sense conseqüències al marcador. La primera ocasió clara va ser per als homes de Manel Cazorla. Sergey va assistir Joe, però la rematada va acabar a les mans de Jordi Chiné (9’). Dos minuts més tard, l’exjugador del Borges Montoy va aprofitar una bona centrada per, de cap, aconseguir el gol de l’empat (1-1, 56’).

Arran de la igualada visitant, l’EFAC va aconseguir el control del partit, si bé Eudald va poder tornar a avançar els seus al minut 70 amb un tret llunyà després d’un barret, però Jordi Chiné va aturar la pilota sense problemes. Al 78 va arribar el gol de la remuntada de l’EFAC gràcies a una gran rematada de cap de Joel Chiné després d’una falta assenyalada a prop de la zona del córner (1-2). Soriano va intentar salvar almenys un punt en el minut 86, però de nou Jordi Chiné va desbaratar l’ocasió.

La polèmica arbitral va arribar a l’últim minut del descompte. Després d’una jugada confusa dins de l’àrea visitant, la pilota va agafar direcció cap a la porteria de l’EFAC però un defensor va evitar el gol mitjançant unes possibles mans que el col·legiat no va veure. Tot seguit va donar per finalitzat el partit. Amb aquesta victòria, l’EFAC encadena la seua quarta victòria i se situa quart a la taula del Grup II, empatat a 12 punts amb el tercer, el Viladecans, que visitarà el Municipal d’Almacelles la pròxima jornada. El Borges, per la seua part, es manté amb sis punts i cau a la vuitena plaça. A la sisena jornada visitarà el Cambrils.