TEMPS EXTRA ATLETISME

Una Cursa Sant Miquel amb futur

Uns 300 atletes van prendre part ahir en la sisena edició || Sancho Ayala i Carol Montañana guanyen la prova de deu quilòmetres i Sergi Bernaus i Yolanda Cebrián, la de cinc

La sortida de les dos distàncies va tenir lloc davant del Centre Cívic de la Bordeta.AMADO FORROLLA

Sancho Ayala i Carol Montañana van ser els triomfadors de la Carrera Sant Miquel, prova de la Lliga Ponent que ahir va arribar a la sisena edició organitzada pel Col·lectiu Bordeta i Runners Bordeta.net. La cita va congregar 300 participants entre totes les seues propostes, consistents en carreres de 10 i 5 quilòmetres amb sortida i arribada davant el local social de la Bordeta.

En l’apartat masculí, Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) es va imposar amb un registre de 34.11, de seguit de Xavi Alet (Pa d’Or-El Forn d’Organyà), segon amb 36.04, i d’Arnau Dones (Clos Pons Thai Runners), tercer amb 36.21. En dones, la independent Carol Montañana va ser la més ràpida amb un crono de 41.22 seguida de Meritxell Bonet (Tri 4.40), segona amb 41.37, i de la romanesa Angelica Damoc, tercera amb 45.29 i que venia de guanyar el dia anterior la Milla de Balaguer.

Pel que fa a la distància curta, l’Esports Truga va ocopar els dos primers llocs masculins amb Sergi Bernaus, que va guanyar amb un crono de 17.12, i Cesc Lacueva, que va firmar un 17.39 per acabar segon. Va completar el podi l’independent Mostafa Ben Said amb 17.57. En dones, Yolanda Cebrián (Lleida UA) va ser la millor amb un temps final de 17.55, al davant de dos representants dels Xafatolls: Núria Ribalta, segona amb 19.12, i Dolors Gou, tercera amb un temps de 21.53.