SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa acumula 43 partits de Lliga sense perdre

L’última derrota de l’actual líder de Primera Catalana va ser el 30 d’abril del 2017

El Mollerussa va sumar diumenge davant del Tàrrega el partit número 43 sense conèixer la derrota.

El Mollerussa va sumar diumenge davant del Tàrrega el partit número 43 sense conèixer la derrota.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mollerussa, líder intractable de Primera Catalana després de guanyar els cinc primers partits en el retorn a la categoria, suma ja 43 partits sense conèixer la derrota, ratxa a l’abast de pocs equips. Per trobar l’última entrepussada del conjunt del Pla cal remuntar-se al 30 d’abril del 2017, amb l’equip a Segona Catalana, quan va caure 5-2 a l’Albi. Des d’aleshores, 31 victòries i 12 empats, aconseguint l’anhelat ascens a la campanya anterior com a campió de grup.

“És un inici inesperat. Amb el canvi de categoria crèiem que ens costaria una mica més, però ara que som líders és temps de gaudir-ne. Primera és una Lliga molt complicada i hem de seguir amb el nostre objectiu, la permanència. L’objectiu és sumar 42 punts i ja en tenim 15, ens en falten 27”, diu l’entrenador Josep Maria Turull, que es va fer càrrec del Mollerussa el curs anterior i que, com els seus jugadors, encara no coneix la derrota. “Estic molt satisfet amb els futbolistes, ja que estan molt implicats amb el projecte i amb el club. Les coses estan funcionant molt bé i hem de gaudir-ho”, assenyala Turull, que no el preocupa la reacció quan arribi la primera derrota. “El normal en l’esport és perdre, l’extraordinari és guanyar”, assenyala el tècnic del Pla.

El Mollerussa té un calendari immediat molt exigent, ja que disputarà dos partits seguits a domicili, diumenge al camp de la Rapitenca i el dissabte 13 a Andorra. “L’important és que continuem sent fidels al nostre estil de joc. Les incorporacions que vam fer aquest estiu, tots amb experiència a Primera Catalana, han hagut d’adaptar-se i ho han aconseguir ràpidament. També ajuden els companys que no tenien experiència en la categoria. Nosaltres volem anar a buscar el partit des del primer minut, amb un estil molt ofensiu. És el que fèiem a Segona Catalana i el que continuarem fent a Primera fins a aconseguir els objectius que ens hem marcat”, afegeix. D’altra banda, la ratxa triomfal al Municipal s’allarga una mica més en el temps, ja que l’última derrota del Mollerussa com a local va ser el 2 d’abril del 2017 davant del Torrefarrera (0-3). Avui se’n compleixen divuit mesos.

tracking