SEGRE

DEPORTES

Lleida aconsegueix tres podis al Campionat de trial

Sergio Ribau puja al tercer calaix en la categoria TR2 || Francesc Recio guanya en TR3 i Roger Casas, segon en cadets

Sergio Ribau intenta salvar una de les zones del Trial de Candeleda, a terres lleoneses.

Sergio Ribau intenta salvar una de les zones del Trial de Candeleda, a terres lleoneses.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació lleidatana va aconseguir tres podis a l’antepenúltima cita del Campionat d’Espanya de trial, disputat aquest diumenge a la localitat lleonesa de Torre del Bierzo. El resultat més rellevant el va firmar Sergio Ribau en TR2, l’avantsala a la màxima categoria. El pilot del Pont de Suert va aconseguir el tercer lloc després de firmar una targeta de 52 punts, un resultat que el consolida a la tercera posició de la general del campionat, ara amb un avantatge de 15 punts sobre el seu més directe perseguidor, la mateixa distància que el separa de la segona plaça. En aquesta categoria no va poder participar Marc Cots.

En TR3, Francesc Recio va aconseguir la quarta victòria consecutiva, que el permet situar-se líder del Campionat d’Espanya al desbancar David Millán, que no va participar en la cita lleonesa. En les categories de formació, Roger Casas va aconseguir pujar per segona vegada aquesta temporada al podi, també com a segon classificat i ara se situa quart de la general, a tan sols quatre punts del tercer lloc.

Per una altra banda, Arnau Farré, que continua recuperant-se de la intervenció quirúrgica de genoll de principis d’any, podria reaparèixer a l’última prova del certamen, que es disputarà el 18 de novembre a Còrdova.

tracking