SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Quatre gols, sis punts

Els gols de Pedro Martín suposen el 60% de la puntuació del Lleida Esportiu || L’equip és un dels vuit que encara no coneixen la derrota en categoria estatal

Pedro Martín remata per anotar el gol de l’empat al camp de l’Atlètic Llevant.

Pedro Martín remata per anotar el gol de l’empat al camp de l’Atlètic Llevant.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els gols de Pedro Martín són una de les causes que el Lleida Esportiu es trobi en un dolç moment en aquesta arrancada del campionat, ja que els quatre gols que acumula el davanter malagueny han suposat sis dels deu punts que suma l’equip després de les sis primeres jornades de Lliga.

L’ariet es va estrenar marcant el segon gol davant el Vila-real B al Camp d’Esports, en un partit que va acabar 2-1. També va marcar el segon gol del Lleida Esportiu en el matx davant l’Ebro (2-1), el primer de l’empat a casa davant del Cornellà (1-1) i el gol de l’empat de dissabte al terreny de joc de l’Atlètic Llevant (1-1). La diana a Bunyol l’ha convertit en el pitxitxi del grup 3 de Segona B en solitari i comparteix la primera posició de la categoria amb Castel (San Sebastián de los Reyes), Gabarre (de Tudela), Benito (Barakaldo), Orbegozo (Real Unión), Buil (Recreativo de Granada) i Ferrón (Badajoz).

El davanter malagueny es el màxim realitzador del grup i un dels set de tota la categoria

D’altra banda, el Lleida Esportiu és un dels vuit equips que encara no han perdut en categoria estatal (Primera, Segona A i Segona B). Després de set jornades, no queden invictes a Primera, mentre que a Segona A només resta l’Albacete. A Segona B, en la qual s’ha disputat una jornada menys, continuen sense perdre, a més del Lleida Esportiu, Ponferradina, Real Madrid Castilla, Racing de Santander, Barakaldo, Mirandés i Múrcia.

Per la seua banda, el Lleida va confirmar ahir que el pròxim partit de Lliga davant del València Mestalla es disputarà al Camp d’Esports diumenge a les 18.00. L’equip que dirigeix Gerard Albadalejo disputarà quatre partits més durant el mes d’octubre, tres de Lliga i un de Copa. Després de rebre el filial del València, el Lleida tindrà dos desplaçaments seguits als camps del Badalona i Olot, mentre que el cap de setmana del 27 i 28 s’enfrontarà com a local a l’Hèrcules. A més, en Copa, els blaus visitaran el dia 17 l’Ebro, amb el premi d’enfrontar-se a un Primera en competició europea per al guanyador.

tracking