SEGRE

PATINATGE ARTÍSTIC

Noemí Isla, al Mundial de França

La patinadora del CHPA Cadí competirà en individual sènior || Mònica Gimeno, ex del Mollerussa, també hi participarà

Noemí Isla, en una de les seues recents actuacions.

Noemí Isla, en una de les seues recents actuacions.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Noemí Isla, patinadora del CHPA Cadí, competeix a partir de demà en el Mundial de patinatge artístic que acull La Vendée, on també participarà Mònica Gimeno, ex del CPA Mollerussa-Pla d’Urgell i que va fitxar pel Sitges durant aquest estiu. Isla, actual subcampiona estatal de patinatge artístic, formarà part de la selecció en individual femení al costat de Gimeno i la també catalana Carla Escrich, campiona estatal. La competició arrancarà demà a la localitat francesa amb la ronda de figures obligatòries. Les dos primeres rondes es disputaran a partir de les 9.45 i la tercera a les 14.00. A més, el dimarts 9 serà el torn de la prova del programa curt, amb el llarg previst per als dies 11 (fora del top 10) i 12 (top 10).

Isla, de 27 anys i natural de la localitat de Lloret de Mar, forma part de la selecció estatal des del 2004 i ha competit en quatre Campionats d’Europa, cinc Copes d’Alemanya –dos en categoria absoluta–, i tres Copes d’Itàlia –una d’absoluta–, així com l’Open Sud-americà del 2010, on va aconseguir el bronze. A banda de competir amb el Cadí és tècnica del CP Manresa, ja que està establerta a la localitat de Callús, al Bages.

La patinadora del Cadí acudeix al Mundial després d’aconseguir la plata en el Campionat d’Espanya

L’any passat, la patinadora va ser setena a l’Europeu, que va conquerir Mònica Gimeno com a representant del Mollerussa-Pla d’Urgell. Isla espera estar entre les millors de la competició a La Vendée i aspirar a medalla.

El Mundial de França comptarà amb la participació de 1.500 patinadors de 35 països. La selecció estatal, a part de competir en individual femení, ho farà en masculí amb els catalans Pere Marsinyach, Sergio Canales i Llorenç Álvarez.

La també catalana Marina Gibaja ho farà en el solo de dansa, mentre que els andalusos Natalia Baldizzone i Jorge Granell seran els representants en el concurs de parelles de dansa. En categoria júnior, la selecció estatal aportarà cinc patinadors. En la prova individual masculí estaran el català Pau García i el valencià Kilian Gomis, i en individual femení competiran Nadia Iglesias i Andrea Silva. L’andalusa Baldizzone, que participa com a sènior en parelles de dansa, també ho farà en solo de dansa en categoria júnior.

tracking