SEGRE

DEPORTES

Valverde: “Hem donat una resposta contundent”

El tècnic assegura que “no ha canviat res” i que “Messi sempre apareix”

Sergio Busquets intenta prendre la pilota al brasiler del Tottenham Lucas Moura.

Sergio Busquets intenta prendre la pilota al brasiler del Tottenham Lucas Moura.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, tècnic del Barcelona, va definir la victòria d’ahir davant del Tottenham Hotspur a la Lliga de Campions (2-4) com “una resposta contundent” dels seus jugadors després d’una sèrie de mals resultats a la Lliga espanyola, en la qual han encadenat tres partits sense guanyar, sumant només 2 dels 9 punts en joc. “Quan estàs en un moment en què no has guanyat l’anterior partit o estàs en una mala ratxa, sembla que has de donar-hi una resposta, hem donat una resposta contundent i ho hem fet jugant de la mateixa forma”, va explicar l’entrenador.

“Ha sigut un partit intens, amb alternatives, en el qual es podia passar del 0-3 a l’1-2 en qualsevol moment. Estem contents perquè el partit era important i hem donat una gran resposta”, va insistir. “Ja prevèiem que el partit seria així, però ha tingut un punt més d’intensitat”, va valorar. “Ells han posat molta força al joc però avui –per ahir– hem fet un bon partit” en un “escenari difícil” i davant d’un “rival de molt nivell”.

Va reconèixer que “hem tingut dificultats i les hem resolt. La idea és perseverar en el que estem fent”, va assenyalar. “Ells s’han posat en el partit amb l’1-2 i el 2-3 i afortunadament hem fet un últim gol, però crec que hem generat prou situacions per guanyar i no haver patit tant, però a la Champions sempre es pateix”, va afegir.

Sobre què ha canviat en l’equip va dir, contundent: “Res.”, Va afegir que “ja sabem com és el futbol. Som el mateix equip que intenta dominar, però el futbol és com és. L’altre dia [davant de l’Athletic] hauríem pogut guanyar però no ho vam aconseguir. De vegades els resultats t’acompanyen i d’altres et giren l’esquena”.

Va valorar també la figura d’Arthur Melo, titular ahir, i el va definir com un jugador amb unes “determinades qualitats” que els vénen “molt bé”. “És un jugador que té una qualitats determinades que ens vénen bé. Quan es guanya o es perd sempre se’n va als noms propis, em quedo més amb la resposta general de l’equip”, va assegurar Valverde.

Per descomptat, l’entrenador blaugrana també va destacar Leo Messi, del qual va dir que “sempre apareix” i que “ve de fer un hat-trick davant del PSV. Ha tingut mala sort [amb els pals] però tot i així ha fet dos gols”. “Està content i això ens interessa”, va concloure el tècnic, que havia estat molt criticat en els últims dies.

tracking