BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça resol el partit a l'últim quart contra un Manresa fos

Thomas Heurtel intentar superar el marcatge d’un rival.

Thomas Heurtel intentar superar el marcatge d’un rival.EFE

El Barça Lassa va sumar ahir la segona victòria a la Lliga Endesa davant d’un Baxi Manresa que es va arribar a posar a un punt abans de l’inici de l’últim quart, però al qual van fallar les forces en uns últims deu minuts en què el rival va explotar la qualitat (78-88). La primera meitat va ser de clar domini dels blaugranes, que gairebé no van necessitar triples (tan sols un de Víctor Claver) per aproximar-se als 50 punts. En el tercer, el Manresa va millorar, va ajustar la defensa i va obligar els blaugranes a abandonar la zona i a abusar del triple. Renfroe va atansar el seu equip a set punts per primera vegada (44-51) i, encara que l’avantatge va tornar a créixer fins als quinze (44-59), una sequera de quatre minuts va impulsar el Baxi, que es va atansar a un al final del quart (59-60). Un parcial de 2-12 a l’inici de l’últim assalt, amb dos accions de tres punts del lleidatà i ex del Manresa Oriola, van disparar el Barça, que ja no va patir per emportar-se el triomf.