SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Estrena amb molts dubtes

El Força Lleida obre aquesta nit la Lliga amb una plantilla molt renovada i encara buscant el seu estil de joc || Rebrà el Palma, un dels equips que apunten a estar als llocs més alts

El plantilla del Força Lleida espera aconseguir la permanència sense els sofriments de la passada temporada.

El plantilla del Força Lleida espera aconseguir la permanència sense els sofriments de la passada temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ha arribat l’hora. Després de mes i mig de pretemporada, en la qual hi ha hagut llums i ombres a parts iguals, el Força Lleida s’estrena avui a la Lliga contra un rival exigent, un Palma que a priori surt entre els aspirants a pujar. El debut arriba als de negre massa aviat, com el mateix tècnic ha reconegut.

L’equip continua en fase de construcció, de saber a què jugar i a conèixer-se, no en va la revolució executada a l’estiu ha estat profunda. Només dos jugadors continuen de la temporada passada, i entre els nouvinguts hi ha jugadors amb nom a la categoria i moltes apostes arriscades que només el temps dirà si han estat encertades o no.

“Sempre que juguem a casa tenim la bonica pressió de jugar tan bé com sigui possible i intentar guanyar”

Serà una estrena amb molts dubtes, els que ha anat sembrant l’equip durant la fase de preparació. Al marge de les victòries i derrotes, que han estat igualades, al Força Lleida li ha faltat continuïtat en el joc, lògic a aquestes altures, i més amb tants canvis. Va jugar bons partits a Castelló i davant de l’Osca al Ciutat de Lleida (va guanyar-los tots dos), i va tenir bones fases de joc en els dos partits de la Lliga Catalana davant del Barça, que va perdre després de desaprofitar l’avantatge. És per això que Jorge Serna no amaga una certa preocupació. “El partit ens arriba una mica aviat. Tenim cosetes a millorar i això passarà sempre. El més important és que tenim moltes ganes de competir davant de la nostra gent i d’agradar”, va afirmar el tècnic, que va admetre que jugar al pavelló Barris Nord no és cap pressió negativa. “Sempre que juguem a casa tenim la bonica pressió de jugar el millor possible i intentar guanyar. No anem amb la idea que si perdem contra el Palma no passa res, sinó que preparem cada partit com si fos l’últim”, va apuntar.

Serna té clar com vol que jugui el seu equip. “Que tinguem una defensa individual molt intensa, siguem agressius sobre el jugador amb pilota, unes línies de passada molt altes, que siguem sòlids a la nostra cistella, sense encaixar cistelles fàcils, i estendre el joc d’atac tan ràpid com sigui possible”, va indicar el tècnic aragonès.

“Es fa absolutament imprescindible firmar el nou conveni a la tardor, ja que les dates que s’estudien per a les eleccions municipals són incompatibles amb el temps que tenim per presentar els avals. No pot tornar a passar el mateix de fa quatre anys, perquè al final això ens va costar la Lliga del descens”, va declarar González. En aquella ocasió, un acord in extremis entre Paeria i Diputació va permetre que el club s’inscrigués al final a la LEB Or.

Vol renovar el conveni amb Paeria i Diputació abans de les eleccions

El president del Força Lleida, Félix González, té molts fronts oberts, entre els quals el futur conveni amb les institucions, que acaba l’estiu vinent. El seu objectiu és renovar-lo a la tardor i no esperar a l’estiu per no coincidir amb les eleccions municipals, que podrien dificultar la negociació.

tracking