SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

Wendell Davis: "La LEB Or és un repte"

Wendell Davis, el primer americà del Pardinyes, vol jugar en lligues superiors i ajudar l’equip a ascendir || En dos partits ja ha despuntat

El Pardinyes va firmar ahir la renovació amb Ilerdauto durant la presentació de Wendell Davis.

El Pardinyes va firmar ahir la renovació amb Ilerdauto durant la presentació de Wendell Davis.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wendell Davis ja ha començat a donar mostres de la seua qualitat quan amb prou feines fa tres setmanes que va arribar a Lleida. En els dos partits que ha disputat fins ara ha firmat 14 i 29 punts, que han permès al seu equip ser un dels líders de la Lliga EBA. “L’objectiu per a mi és guanyar i donar el millor a l’equip per competir a alt nivell. A més, he congeniat molt amb els companys. Així que, per a mi, els objectius serien adaptar-me a aquesta nova cultura, guanyar i fer bones amistats dins i fora de les pistes”, va afirmar en la seua presentació oficial com a primer nord-americà en la història del club.

Davis no amaga que un altre dels seus reptes és arribar a jugar en categories superiors com la LEB Or. De fet, ja s’entrena habitualment amb el Força Lleida. “Seria un repte. És una bona competició i el meu equip m’està ensenyant a ser un jugador millor cada dia”, va afirmar l’aler nord-americà.

L’aler nord-americà s’exercita habitualment amb la plantilla de LEB Or que dirigeix Jorge Serna

El president del club, Jordi Mauri, va destacar que “sense l’ajuda d’Ilerdauto no hauríem pogut fitxar Wendell, ja que el club ha hagut de fer un esforç econòmic”.

Sobre el jugador va dir que “està per sobre de qualsevol de la Lliga. Existeix un risc que pugui anar-se’n, però des del club el cuidem molt perquè estigui a gust i esperem que pugui jugar molts partits amb nosaltres, encara que si continua fent els números que està fent la gent es fixarà en ell”. Davis té una clàusula baixa de sortida, una de les condicions que va posar el seu agent per fitxar.

Ilerdauto amplia l’aportació com a patrocinador

El Club Bàsquet Pardinyes i Ilerdauto Nissan van firmar ahir la renovació del contracte de patrocini per una temporada més, en la qual s’estipula un augment de l’aportació d’un 15 per cent.

tracking