SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Luis Enrique torna a deixar fora Jordi Alba

Sergio Busquets, únic jugador del Barcelona a la llista contra Gal·les i Anglaterra

Luis Enrique, durant la seua compareixença d’ahir, en la qual va donar la llista de convocats.

Luis Enrique, durant la seua compareixença d’ahir, en la qual va donar la llista de convocats.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els defenses Marc Bartra (Reial Betis) i Jonny (Wolverhampton), el davanter Paco Alcácer (Borussia Dortmund) i el retorn de Koke Resurrección (Atlètic de Madrid) són les novetats a la llista de la selecció espanyola per als partits davant de País de Gal·les i Anglaterra de l’11 i el 15 d’octubre, respectivament. El seleccionador, Luis Enrique Martínez, va tornar a prescindir de Jordi Alba en la seua segona llista, en la qual l’únic jugador del Barcelona que ha estat convocat és Sergio Busquets.

Luis Enrique va assegurar que “mai” al llarg de la seua carrera ha deixat fora un jugador “per motius personals” i va afegir que Jordi Alba “no és cap tabú”, però es va negar a parlar de “cap jugador que no sigui a la llista”.

Va afegir que “tinc per norma no parlar de cap jugador que no sigui a la llista. No és cap tabú”, va dir quan va ser preguntat per l’absència d’Alba. “Mai he deixat fora un jugador per motius personals, sempre ho he fet per motius professionals. Hi ha com a mínim vint jugadors més que podrien estar a la selecció i fer-ho molt bé, però desgraciadament només puc portar-ne 23”, va afegir.

Bartra i Jonny, jugador cedit a l’equip anglès de la Premier League per l’Atlètic de Madrid, vénen a pal·liar les baixes en defensa d’Íñigo Martínez (Athletic Club) i Dani Carvajal (Reial Madrid), mentre que Alcácer veu premiada la seua bona ratxa amb el Dortmund per fer-se un lloc entre els davanters i tornar a la selecció.

tracking