SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE TAILÀNDIA

Màrquez: “El que va passar a Aragó no és per a tant”

Diu que “tot està arreglat”, però Lorenzo insisteix a culpar-lo de la caiguda

Marc va conduir el típic taxi ‘tuk-tuk’ pels carrers de Bangkok.

Marc va conduir el típic taxi ‘tuk-tuk’ pels carrers de Bangkok.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) va assegurar ahir que després de parlar amb Jorge Lorenzo (Ducati), el seu futur company d’equip a HRC, sobre l’incident al Gran Premi d’Aragó passat, ha quedat “tot bé” entre ells, malgrat que el mallorquí hagi continuat mostrant-se crític amb l’acció del lleidatà arran de la qual se’n va anar a terra al primer revolt i que l’hagi deixat “tocat” per al Gran Premi de Tailàndia d’aquest cap de setmana. “Va ser al primer revolt, incident de carrera, una acció.... No perdo el temps parlant d’això, i més venint d’aquesta acció, que tampoc no crec que n’hi hagués per a tant” va dir ahir.

En aquest sentit, va reiterar que va trucar a Lorenzo i que van solucionar el succeït. “Li vaig trucar, més que res per saber el seu estat físic perquè sempre t’interesses pels rivals i el futur company d’equip. A partir d’allà, cadascú té el seu punt de vista. Jo crec que no vaig fer res malament, res fora de l’altre món que no passi a les carreres, així que vaig girar full. No perdo el temps parlant d’això. Em quedo amb el que vaig parlar amb ell per telèfon. Tot bé”.

Lorenzo, per la seua part, es va mantenir en la seua opinió que la culpa va ser de Màrquez. “La trucada del Marc no canvia res. No puc ser hipòcrita perquè continuo pensant igual. Això es podria haver evitat. Marc va ser irresponsable i imprudent. Era incompatible fer aquell gir com el va fer i mantenir-se dins. Vaig utilitzar el fre posterior abans de sortir expel·lit, així que no és veritat que la caiguda va ser perquè vaig obrir el gas”, va raonar Lorenzo, que va mirar de concloure el tema afegint que “no hi ha cap tipus de guerra ni cap mal rotllo entre nosaltres”.

Quant a la prova tailandesa, que s’estrena aquest any al Mundial de MotoGP, Marc va comentar: “Ja veurem si estic llest per lluitar per la victòria o m’he de conformar amb punts.”

tracking