SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadajelo: "Hem de sumar de 3 en 3"

Gerard Albadalejo admet que el Lleida rep massa gols, encara que considera que “no tenim mals números” || “Ara no mirem la classificació”

Gerard Albadalejo, durant el partit que el Lleida va jugar el cap de setmana passat a Cornellà.

Gerard Albadalejo, durant el partit que el Lleida va jugar el cap de setmana passat a Cornellà.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va admetre ahir que l’equip està rebent més gols dels que li agradaria, encara que va donar valor al bon inici de temporada i va assenyalar que l’únic objectiu, demà davant del València Mestalla, és aconseguir una victòria després d’haver encadenat tres empats. “Encaixar un gol et dificulta guanyar, és veritat que volem tenir la porteria a zero. No tenim mals números, però no és el que volem. Volem encaixar menys perquè això et deixa més a prop de la victòria”, va explicar.

Per al partit de demà el tècnic té la baixa de Xemi, que s’està recuperant d’una lesió, i va explicar que té el dubte de dos defenses, que arrosseguen molèsties, sense revelar qui són. Va assegurar que demà sortiran al camp amb l’objectiu de “guanyar” i va afegir que es “el mateix que en cada partit. El Lleida sempre surt a guanyar. De fet, no conec cap equip del món que no surti a guanyar”. Sobre els tres empats seguits va dir que “sí, després de tres empats, volem guanyar. Juguem a casa i volem els tres punts”.

Va relativitzar el fet d’estar o no en zona de play-off. “Encara que han sigut tres empats, també són tres partits puntuant. Però ara mateix no mirem la classificació. Volem sumar de tres en tres, perquè això ens atansa als nostres objectius.”

Va admetre que l’equip en ocasions es precipita “quan anem perdent” i, malgrat que la plantilla s’ha renovat molt aquesta temporada, la qual cosa pot explicar alguns desajustos, va dir que “ni plorem ni ens queixem. Si tenim quinze jugadors nous és evident que l’equip necessita temps. Però només pensem a competir cada setmana i mai he dit que no estiguem conjuntats. Aquest diumenge, com sempre, l’objectiu serà mantenir la porteria a zero i marcar gols”.

Del València Mestalla va dir que “intentaran córrer, perquè és el joc que els va bé. Tenen jugadors amb talent, com tots els filials, que són cridats a estar a l’elit. Encara que com tots els filials, són capaços d’estar molt bé en atac com d’estar molt malament en defensa”.

Precisament, va recordar que “els tres equips que han marcat més gols són tres filials, el Vila-real, l’Espanyol i l’Atlètic Llevant”. “És una dada que deu voler dir alguna cosa. Però és cert que marquen molt però també encaixen molt”, va concloure el tècnic.

tracking