SEGRE

MOTOCICLISME

Màrquez fa història a Tailàndia

Firma la 'pole' després d’haver de disputar la Q1

Màrquez fa història a Tailàndia

Màrquez fa història a TailàndiaRepsol Media

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) ha aconseguit aquest dissabte una històrica 'pole position’en el Gran Premi de Tailàndia en certificar la seua primera plaça des de la Q1, una cosa que mai no s’havia aconseguit, en una sessió que va deixar a Lorenzo Baldasarri com el més ràpid en Moto2 i a Marco Bezzecchi, en Moto3.

En el circuit Chang International, Màrquez va haver d’estirar èpica per apuntar-se una 'pole' brillant. El seu error en la FP3 li va obligar a passar per la Q1, la seua ràbia el va portar a fer història. El pilot de Cervera va tornar a batre un nou rècord després de dominar la primera sessió classificatòria i també va fer la segona, firmant el seu 50 'pole' de la seua cursa.

En segona posició, Valentino Rossi (Yamaha), que va fregar la 'pole' ja que es va quedar 0.011 segons del 93 de Repsol. L’italià sortirà aquest diumenge molt a prop del català i amb serioses opcions perquè el segon calaix és gran resultat per al nou vegades campió del món, sobretot donades les característiques del traçat tailandès, que no són gaire favorables a Yamaha.

Completa la primera línia de la graella de sortida, Andrea Dovizioso (Ducati Team), que sortirà en tercera posició. El pilot italià va acabar va mostrar el ritme més competitiu del cap de setmana fins el moment, sent un dels més regulars a Tailàndia.

A més, Maverick Viñales (Movistar Yamaha MotoGP) obrirà la segona línia en la quarta posició. Calç Crutchlow (LCR Honda Team) va acabar a la cinquena plaça per davant d’Andrea Iannone (Team Suzuki Ecstar), sisè. Dani Pedrosa sortirà des de la tercera fila després de viure una jornada amb millors sensacions que en els entrenaments.

Per la seua part, en Moto2 Lorenzo Baldasarri va aconseguir la 'pole'. El pilot italià va aconseguir un bon cronòmetre al començament de la sessió i va aguantar les escomeses d’Álex Márquez i Marini. L’espanyol d’Estrella Galícia va ser de menys a més en el seu afany per aconseguir el primer calaix de la graella. Miguel Oliveira i Francesco Bagnaia, que es juguen el títol de la categoria intermèdia, sortiran junts després d’haver firmat el cinquè i el sisè temps, respectivament. L’italià és qui mana en la general amb 234 punts pels 215 que ostenta el portuguès.

tracking