SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Borges remunta a la segona part a Cambrils

Va començar perdent i al final va poder golejar, firmant ple de triomfs a domicili

Diversos jugadors del Borges, durant una acció del partit d’ahir a Cambrils.

Diversos jugadors del Borges, durant una acció del partit d’ahir a Cambrils.JAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges es va emportar la victòria a la visita al Cambrils (1-3), després de remuntar a la segona part un gol advers. Els de Manel Cazorla van poder golejar al final, i firmen així un ple de victòries fora de casa. En els primers 25 minuts hi va haver poca acció, amb només dos arribades del Borges, la segona en una ocasió de Torné que no va arribar a la pilota per mil·límetres i, poc després, Soriano també ho va intentar amb un va tir que va aturar Sergi. Al bàndol contrari, el perill va arribar en dos córners i un rematada de Franco (32) que Monseny va resoldre amb una bona sortida. Al 37’, Edu Vives va haver de sortir lesionat del camp i, poc després, en un xut des de la frontal ajustat al pal, Matty aconseguia l’1-0, amb la qual cosa el Borges arribava al descans amb el pitjor escenari possible. En el segon temps va debutar Riki a les files blanques, i va necessitar només 7 minuts per estrenar-se com a golejador i empatar el xoc, amb una volea des de la frontal. Poc després, Miró, després d’un rebuig de la defensa va aconseguir amb un xut ras l’1-2 amb què el Borges certificava la remuntada.

A partir d’allà, els blancs van tenir ocasions per ampliar la seua renda i, fins i tot, golejar, però només en va poder concretar una. Al minut 76, Eudald va filtrar una pilota a l’àrea i Gerard Tió va empènyer la pilota a la xarxa. Prèviament ho havien intentat Eric, Joel i Riki, i després del gol també va tenir l’1-4 Aitor en un parell d’ocasions.

Derbi de necessitats avui entre el Tàrrega i el Lleida B El derbi de la jornada de Primera Catalana tindrà lloc avui (17.30) al Municipal Joan Capdevila entre el Tàrrega i el Lleida Esportiu B. Els urgellencs, cuers amb només un punt en 5 jornades, aconseguit en la primera jornada davant del Balaguer, esperen sumar un primer triomf que els allunyi de la zona baixa de la classificació. Edu Berrocal, que va debutar la setmana passada al camp del Mollerussa, amb derrota però amb bones sensacions, és la gran esperança del Tàrrega per aconseguir-ho. Per la seua part, el filial del Lleida Esportiu arriba amb confiança després d’aconseguir el cap de setmana passat davant del Vista Alegre els primers tres punts, però amb la necessitat de continuar sumant, si pot ser de tres en tres, per sortir a poc a poc de les posicions de baix.

tracking