HOQUEI

El Llista firma un sòlid triomf davant del Vic

Els lleidatans s’imposen per 4-0 i encadenen la seua segona victòria en l’OK Lliga

El Llista firma un sòlid triomf davant del VicJAVI ENJUANES

El Lleida Llista ha derrotat aquest migdia per 4-0 el Vic, amb la qual cosa encadena la seua segona victòria en l’Ok Lliga, en d’altres tantes jornades, i dimarts tindrà l’oportunitat de situar-se líder o colíder, si també s’imposa a la pista del Calafell. Per a aquest partit el tècnic Albert Folguera tindrà dos dubtes, Robeto Di Benedetto i Jordi Creus, que han acabat lesionats en un partit que ha tingut massa tensió en els minuts finals, quan el partit ja estava decidit.

El Llista només ha necessitat 14 segons per inaugurar el marcador. Roberto Di Benedetto ha transformat un llançament directe per pujar l’1-0 al marcador. El gol ha donat tranquil·litat als lleidatans, que han controlat la primera part, en la que les escasses ocasions visitants les ha frenat Lluís Tomàs. Andreu Tomàs ha marcat el 2-0 en el minut 22 i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El Llista ha mantingut el control en la segona part, en la qual no ha patit per mantenir l’avantatge. Roberto Di Benedetto ha marcat el 3-0 en el minut 28 i el seu germà, Bruno Di Benedetto, ha fet el 4-0 un minut més tard. Amb el partit sentenciat han aparegut els nervis a l’equip visitant, amb algunes accions dures que han provocat l’enuig dels aficionats. Al final, segona victòria del Llista, que se situa en la part alta de la classificació.