SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista torna a la Lliga

L’equip d’Albert Folguera rep avui el Vic (12.00) després d’haver participat a la Copa Intercontinental || Ha d’afrontar ara tres partits en només sis dies

Jugadors del Llista celebren un dels gols contra el Sant Cugat.

Jugadors del Llista celebren un dels gols contra el Sant Cugat.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista torna avui a l’OK Lliga després d’haver disputat, el cap de setmana passat, la Copa Intercontinental, en la qual va quedar eliminat a les semifinals contra l’Oporto. Després d’haver debutat a la competició el 23 de setembre passat amb una victòria per 7-3 sobre el Sant Cugat, l’equip d’Albert Folguera rep avui a l’Onze de Setembre el Vic (12.00) amb l’objectiu de sumar una nova victòria que li permeti seguir a la zona alta de la classificació.

El d’avui serà el primer dels tres partits que l’equip ha d’afrontar en sis dies. Dimarts vinent jugarà a la pista del Calafell, el partit corresponent a la jornada 2, ajornat per la participació a la Copa Intercontinental i, tan sols quatre dies més tard, visitarà, en partit de la jornada 4, la sempre complicada pista del Noia.

El Llista jugarà dimarts a Calafell el partit ajornat de la Jornada 2 i dissabte vinent visitarà el Noia

Albert Folguera explicava que l’equip el veu “bé i amb moltes ganes” de continuar sumant més victòries. “Si volem anar a la Copa del Rei, que és l’objectiu, hem de poder guanyar el Vic i dimarts a Calafell”, explicava, encara que advertia sobre la dificultat del rival d’avui que, a més a més, no ha començat bé a la Lliga, després d’un empat i una victòria a les dos primeres jornades. “És un bon equip, un rival difícil, que ens obligarà a treballar molt i a estar molt concentrats. Serà important que no s’avancin al marcador. Ells jugaran les seues armes i vindran a buscar punts, perquè encara no han guanyat en aquest inici de Lliga,” va afegir.

Davant de tanta acumulació de partits, el tècnic ha adaptat el programa d’entrenaments. “Hem canviat el xip després de la Intercontinental i, durant la setmana, hem fet només dos entrenaments, encara que molt intensos. Estic tranquil perquè el treball està fet”, va valorar el tècnic.

El Llista ha tingut un bon inici de temporada, ja que també va ser finalista de la Lliga Catalana, perdent contra el Barcelona a la pròrroga.

tracking