El Madrid agreuja la crisi

Cau derrotat a Mendizorrotza amb un gol de Manu García a l’últim minut de l’afegit || Repeteix errors i suma quatre partits consecutius sense marcar

Mariano, en una acció del partit amb el guardameta de l’Alabès, Pacheco, ahir a Mendizorrotza.EFE

Un gol del capità de l’Alabès, Manu García, en el minut 95 va agreujar la crisi del Reial Madrid, que va caure per 1-0 davant del conjunt vitorià, després de repetir els errors dels últims duels. L’equip madridista acumula així quatre partits consecutius sense marcar i veu com l’equip local –que va aconseguir la seua primera victòria en Lliga en 87 anys sobre el conjunt madridista– l’iguala amb 14 punts.

La falta de definició als últims metres va ser, de nou, la tònica d’un partit en el qual l’entrada a la segona meitat de Mariano, Asensio i Vinicius no va canviar el guió, que va fer un gir dramàtic per a l’equip blanc al final. El Madrid es va llançar a l’atac des dels primers minuts i va acumular diverses ocasions. El seu ímpetu es va anar difuminant amb el pas dels minuts i la teranyina alabesista al centre del camp era difícil de travessar per als blancs. L’Alabès, que va tenir la millor ocasió en una arribada de Wakaso, va mantenir la pressió alta i fruit d’això va tenir dos ocasions més, en el pitjor moment d’un Madrid sense idees. Després del descans, els babazorros no es van arrugar, van buscar el primer gol del duel i el van tenir a prop en un xut llunyà de Rubén Duarte en el 58 que va haver de refusar Courtois. Deu minuts després, Bale va estar a prop de sorprendre Pacheco amb un xut des de fora de l’àrea i va ser el preludi de la millor ocasió de l’Alabès, en una cavalcada de Jony, que va tirar fora per poc. L’entrada de Vinicius tampoc va aportar profunditat i no va aconseguir descompondre la sòlida defensa local. Quan tot semblava vist per a sentència, Manu va aprofitar un rebuig i al segon pal va anotar d’un cop de cap l’únic gol del partit, que va tancar un altre capítol negre per als madridistes.