SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

El Rodi Balàfia Vòlei s'estrena amb un triomf contra el Vikings Prat

Els lleidatans només van cedir en un set

Els jugadors del Rodi Balàfia Vòlei van iniciar la Lliga amb un còmode triomf.

Els jugadors del Rodi Balàfia Vòlei van iniciar la Lliga amb un còmode triomf.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rodi Balàfia va estrenar ahir la temporada a Primera Divisió amb una victòria davant del Vikings Volei Prat (1-3). Els lleidatans arribaven al partit amb la moral pels núvols després de proclamar-se campions de la Lliga Catalana Divisió d’Honor superant, a la final, el Torredembarra. Tanmateix, els lleidatans també arrossegaven quatre baixes, encara que van saber sobreposar-s’hi.

El Rodi Balàfia va començar el partit de forma immillorable, guanyant els primers dos sets de forma clara (18-25 i 20-25). Totes dos mànegues van ser calcades, amb un Balàfia molt encertat en la sacada, circumstància que li permetia després estrènyer amb els bloquejos en defensa. D’aquesta forma, els lleidatans van agafar aviat rendes d’entre 3 i 4 punts d’avantatge, que van saber gestionar per emportar-se els dos primers punts amb molta solvència.

Al tercer set, tanmateix, el Prat va reaccionar i el Balàfia va acabar cedint. Els lleidatans, veient-se amb un 0-2 favorable al marcador, van sortir sense la tensió necessària, la qual cosa va provocar que cometessin múltiples errors no forçats, circumstància que juntament amb l’agressivitat local a la sacada, els va acabar costant el punt.

Malgrat tot, el Balàfia no es va posar nerviós i va demostrar que el tercer set només havia estat una entrepussada i es va emportar l’últim i definitiu punt amb autoritat. Els lleidatans van sortir a pista molt intensos i van aconseguir un parcial de 17-11 que va trencar el set i va provocar que els jugadors barcelonins acabessin abaixant els braços davant de la inevitable victòria del conjunt lleidatà.

tracking