SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

El Villart Logístic s'estrena amb triomf contra el Naron

Les lleidatanes només van cedir un punt i es van emportar la victòria per 1-4

Fotografia de grup de les integrants de tots dos equips abans de començar el partit.

Fotografia de grup de les integrants de tots dos equips abans de començar el partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Balaguer Villart Logístic va debutar ahir a la Superdivisió femenina 2018-2019 amb una victòria a terres gallegues contra el Naron per 1-4. Les de la capital de la Noguera tan sols van cedir al segon partit i van passar per sobre dels rivals a la resta.

La primera a debutar per part de les de Balaguer va ser Natalya Prosvirnina, que es va desfer sense problemes de María Diandra Cobelo per 0-3 (4-11, 4-11, 8-11). Al segon enfrontament, Anna Biscarri va entrepussar contra la número un del conjunt gallec, la jugadora argentina Naomi Augustina Iwasa, per 3-0 (11-2, 11-6, 11-2). A continuació, va jugar Svetlana Bakhtina, que va tornar a donar avantatge a les de la capital de la Noguera després d’imposar-se a Claudia Maria Canai per un clar 0-3 (5-11, 2-11, 2-11).

A l’enfrontament de dobles, la parella formada per Svetlana i Natalya va tornar a superar el duo Iwasa i Canai sense cedir cap punt a les rivals (8-11, 7-11, 7-11). Finalment, Natalya Prosvirnina va sumar el punt definitiu, l’1-4, per al Villart Logístic, després de guanyar Iwasa al xoc més ajustat del partit. La de Balaguer va començar el partit emportant-se el primer punt en un set molt igualat, però l’argentina li va tornar el cop a segon. Malgrat l’ensurt, Prosvirnina no va cedir més punts i va acabar emportant-se l’enfrontament per 1-3 (10-12, 13-11, 8-11, 5-11).

A la pròxima jornada, les de Balaguer tindran un enfrontament doble. Per una banda, el divendres 12 a les 11 del matí s’enfrontaran al Covicsa-Santa Eulària, el partit ajornat corresponent a la jornada anterior, en la qual el Balaguer Villart Logístic va jugar un partit de l’ETTU Cup a Dinamarca, competició de la qual va quedar eliminat després d’acabar la fase classificatòria a la tercera posició del seu grup. A més a més, el dissabte dia 13 a les 17.00 hores, les de la Noguera s’enfrontaran al Suris Calella, un dels equips més potents del campionat i que, a la jornada passada, va superar el Santa Eulària per un clar 1-4. En tots dos enfrontaments, el Villart Logístic actuarà com a amfitrió i es disputaran al Pavelló Molí de l’Esquerrà de Balaguer.

tracking