L'Eibar supera el Girona a Montilivi en un partit trepidant

Els dos gols de Stuani no van ser suficients

Els jugadors de l’Eibar celebren el tercer gol al camp del Girona, obra de Sergi Enrich.EFE

L’Eibar va superar el Girona per 2-3 en un duel farcit d’alternatives. Charles, Arbilla i Sergi Enrich van marcar els tres gols del conjunt armer, mentre que Stuani va anotar un doblet per al Girona, que només ha pogut sumar dos dels últims 12 punts a la Lliga.

El Girona va provar de despertar-se a través de la possessió, però es va trobar amb un penal en contra. El va cometre Aday Benítez, que va desviar amb les mans un xut de Pablo de Blasis, i el va transformar Charles, enganyant Bono amb un toc suau. Stuani, un davanter que viu en estat de gràcia des que va arribar a Montilivi, va marcar l’empat en el minut 40. Va rematar de cap una bona centrada de Porro des del flanc dret de l’atac gironí, culminant una bona jugada col·lectiva amb l’1-1. Només dos minuts després, l’uruguaià va tornar a aparèixer a l’àrea petita per posar davant el Girona al rematar una bona assistència d’Espinosa. En el temps afegit de la primera meitat, l’Eibar va tornar el conjunt blanc-i-vermell a terra per mediació d’Arbilla, que va rematar al fons de la xarxa un córner de Joan Jordán des de l’àrea petita per tornar a posar l’empat just abans del descans.

El Girona va intentar tancar el conjunt visitant al seu camp. Els d’Eusebio van aconseguir el control dels temps i fins i tot podrien haver-se avançat en el marcador en sengles oportunitats de Granell i Portu. Però l’Eibar va aprofitar la falta d’encert local per anotar el 2-3 en el minut 71, quan Sergi Enrich va rematar una centrada d’Orellana per donar la victòria al quadre basc amb la seua segona diana en el campionat.