SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez, llançat cap al títol

Aconsegueix a Tailàndia la seua setena victòria de la temporada i en té prou amb acabar per davant de Dovizioso al Japó per proclamar-se campió

Marc Màrquez, llançat cap al títol

Marc Màrquez, llançat cap al títolEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda RC 13 V) ha fet un pas de gegant cap al seu setè títul de Campió del Món, cinquè en MotoGP, en aconseguir en el Gran Premi de Tailàndia la seua setena victòria de la temporada. El pilot de Cervera ha protagonitzat un impressionant final amb l’italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP18). Tots dos han lluitat fins l’última corba del circuit però Màrquez ha demostrat una vegada més que és el millor. Amb aquesta victòria augmenta fins a 77 els punts d’avantatge que té sobre Dovizioso, a quatre curses del final, amb lo que el lleidatà en té prou amb quedar per davant de Dovizioso en el Gran Premi del Japó, o no perdre més de dos punts davant d’ell, per proclamar-se matemàticament campió del món.

Marc, que ja va fer història dissabte, en ser el primer pilot en aconseguir la pole després d’haver de disputar la Q1, no ha fallat a la sortida i s'ha col·locat líder, perseguit per Valentino Rossi, Cal Crutchlow i Andrea Dovizioso.

Sense Jorge Lorenzo, que va renunciar a córrer després de la seua caiguda de divendres, Rossi s’ha situat líder en la cinquena volta, amb Dovi segon i Marc tercer. En la volta 11 tant Dovizioso com Màrquez han superat Rossi, mentre per darrere Viñales i Pedrosa intentaven entrar en la lluita per la victòria, tot i que que el barceloní ha caigut poc després.

En els últims girs hi ha hagut diversos avançaments entre Màrquez i Dovizioso, donant emoció fins el final, però finalment ha guanyat el de Cervera, que pot sentenciar el títol en la pròxima cursa. El tercer lloc ha estat per a Rossi, amb Viñales quart.

En Moto2 Àlex Màrquez, que sortia segon, ha tingut una caiguda i la victòria ha estat de nou per al líder del Mundial, l’italià Francesco Bagnaia.

tracking