SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Objectiu: tornar a guanyar

Els d’Albadalejo reben la visita del València Mestalla amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria || Encara que el Lleida és l’únic invicte, fa tres jornades que no suma els 3 punts

Un jugador del Lleida en persegueix un del Nàstic, ahir a Gardeny.

Un jugador del Lleida en persegueix un del Nàstic, ahir a Gardeny.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa gairebé un mes de l’última victòria del Lleida Esportiu, aconseguida davant l’Ebro el dia 9 de setembre (2-1). Des d’aleshores, els de Gerard Albadalejo només han pogut arrancar empats contra el Terol, el Cornellà i l’Atlètic Llevant, un bagatge que a la jornada 7 els permet rondar els llocs de play-off –ara són cinquens amb 10 punts– i ser l’únic equip de la Lliga que encara no ha perdut cap partit.

Tanmateix, Gerard Albadalejo no nega el que és una evidència, que l’equip vol sumar de tres en tres per aconseguir el seu objectiu i que intentarà fer-ho de nou avui (18.00) davant del València Mestalla. La fórmula del tècnic per aconseguir-ho és encaixar menys gols, possiblement l’assignatura pendent del Lleida, que només ha deixat la porteria a zero en un partit, a Terol.

El gol va arribar en una de les poques concessions de les defenses, que es van imposar als atacs

El conjunt de Miguel Grau és setè a la taula i només ha aconseguit un punt menys que el Lleida, encara que la irregularitat ha estat el seu segell en aquesta arrancada de competició, amb 3 victòries, una més que els lleidatans, però també amb 3 derrotes. Al Camp d’Esports arriba després de perdre a casa 2-4 contra el Badalona, encara que en els dos anteriors partits, tots dos fora de casa, s’havia imposat a l’Atlètic Llevant (0-1) i a l’Olot (0-3).

La derrota a casa de diumenge passat no és l’únic llast que arrossega el filial del València, ja que aquesta setmana han estat absents dels entrenaments quatre jugadors de l’equip, Molina, Bernad, Pascu i Iñaki, a causa d’un virus que ha afectat les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del club i que també va contreure el jugador del primer equip Ferran Torres. Aquest virus no ha impedit que els afectats viatgin a Lleida, on sí que s’absentarà el que probablement és l’amenaça més gran dels valencians, el jove centrecampista sud-coreà Kangin Lee, que se suma als també lesionats de llarga durada Javi Jiménez, Sito i Marc Ferris.

El Lleida, al contrari, i amb el dubte de dos defenses amb molèsties, els noms dels quals Albadalejo no va revelar, disposa de tots els seus futbolistes a excepció de Xemi, a la recta final de la recuperació de la seua lesió.

lleida

El Juvenil A va perdre ahir per primer cop aquesta temporada al Municipal de Gardeny per la mínima contra el Nàstic de Tarragona (0-1), que va materialitzar una de les poques ocasions que les defenses, que es van imposar als atacs, van concedir. Les ocasions es van succeir amb xuts llunyans. A la primera part, Cosialls va ser el que més a prop va estar del gol, amb dos intents, mentre que els tarragonins van estar a punt de marxar en un xut al travesser en una falta.

Passat el descans, el perill va ser del Nàstic, que va arribar amb més claredat a l’àrea, tot i que sense encert. Amb el partit obert al tram final, Estellé va aconseguir desfer l’empat a favor del Nàstic al minut 73, i després el protagonisme va passar a ser dels de Miki Massana, que va introduir més pólvora i va posar en pràctica el joc directe per intentar un empat que no s’arribaria a materialitzar.

Vuit triomfs i un empat des del retorn a Segona B Vuit victòries i un sol empat és el balanç dels partits que el Lleida ha disputat contra el València Mestalla al Camp d’Esports, des que juga a Segona B després de l’últim descens, el 2006.

tracking