SEGRE

Atropellen l'atleta Laura Orgué mentre entrenava amb bicicleta

La igualadina pateix una ruptura a la clavícula

La foto que Orgué va publicar a Twitter després de l'accident

La foto que Orgué va publicar a Twitter després de l'accidentOrgué / Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta de muntanya i esquiadora de fons igualadina Laura Orgué va denunciar ahir a les xarxes socials que un cotxe la va envestir divendres mentre entrenava amb bicicleta i va aprofitar per demanar als conductors respecte pels ciclistes. La igualadina va explicar amb ironia que l’impacte li va provocar “només” una ruptura a la clavícula dreta.

Orgué va escriure un missatge a Twitter i a Facebook explicant el fet acompanyat d’una fotografia en la qual se la pot observar amb un braç en cabestrell. “Sempre havia pensat que la bici de carretera tenia els seus riscos convivint amb el trànsit de motor. Ahir ho vaig viure a la meua pròpia pell. Som molt vulnerables, però també molt resistents... Després de creuar- me un cotxe en una carretera massa estreta i impactar-hi brutalment, el resultat és de només una fractura a la clavícula. Prenem consciència, si us plau” va escriure l’atleta.

Orgué és la vigent campiona de la Copa del Món de quilòmetre vertical, títol que va aconseguir el mes de setembre passat per sisena vegada a la seua carrera, i també ha participat en uns Jocs Olímpics en tres ocasions, a Torí l’any 2006, Vancuver 2010 i Sotxi 2014, on va aconseguir una historica desena posició.

tracking