EL MILLOREL PITJOR

Derbi desigual

El Tàrrega es mostra molt superior i s’endú el primer triomf de la temporada davant d’un Lleida B al qual goleja || Els visitants van acabar en inferioritat per l’expulsió d’Acosta i els gols locals van ser obra de Clop, Solé, Joni, de penal, i Ramon, en pròpia porta

Un defensor del Lleida B s’eleva per sobre dels altres per rebutjar una pilota aèria.XS

El Tàrrega va aconseguir la primera victòria de la temporada i ho va fer golejant amb solvència i efectivitat el Lleida B (4-0). Tots dos conjunts van arribar al derbi necessitats de punts, però van ser els locals els que van fer més mèrits per imposar-se de forma contundent a l’equip dirigit per Jordi López Mena. El Tàrrega, a força de córners, va generar perill a l’àrea rival durant els primers compassos del partit. El primer gol va arribar al minut 19. Clop, amb un fort xut des de fora de l’àrea, va batre el porter del Lleida B (1-0). Tan sols un minut més tard, Solé va sorprendre des del centre del camp el porter visitant i va fer pujar al 2-0 el marcador. A partir de llavors, el Tàrrega va desplegar el millor joc des que s’ha iniciat aquesta campanya i va gaudir de bones ocasions per ampliar les distàncies a l’electrònic. La més clara va ser obra de Jofre al minut 23. El jugador local va superar l’entrada d’un defensor del Lleida B i va intentar batre per dalt Víctor, però la seua rematada, forçada, va sortir desviada. Fabregat (30’) i de nou Jofre (43’) van intentar sense èxit marcar el tercer gol local. Amb el resultat de 2-0 es va arribar al descans.

A la represa, el Lleida B va poder retallar distàncies al minut 47, però la pilota es va estavellar al pal i el rebuig va ser rebutjat per la línia defensiva blaugrana. Al minut 50 el col·legiat va assenyalar penal a favor dels homes d’Edu Berrocal per mans dins de l’àrea. La pena màxima la va transformar Joni en el 3-0. El Lleida B no va abaixar els braços i va intentar poc després batre Oliveros, però el porter ho va evitar amb algunes estirades de mèrit. Malgrat la reacció del conjunt filial, el Tàrrega no es va intimidar i va seguir generant perill, especialment per les bandes per mitjà d’Ander i Sylla. D’aquesta forma, va arribar el quart i definitiu gol del duel. Ander va arrelar una brillant acció pel flanc esquerre fins a arribar a la línia de fons i servir en safata una pilota per a Jofre, que esperava al punt de penal. El defensa visitant Ramon, en l’afany per evitar la rematada de Jofre, va acabar enviant la pilota al fons de les malles de la seua pròpia porteria. Malgrat l’error, Ramon va ser un dels jugadors més destacats del seu equip.

Abans de finalitzar el duel, l’àrbitre va expulsar amb roja directa el visitant Acosta al considerar voluntària una possible agressió a Salinas. Amb aquest resultat, Tàrrega i Lleida B queden empatats a 4 punts.