BÀSQUET ACB

El Barça es venja de l'Andorra en un partit molt defensiu

Chris Singleton pugna amb John Shurna per una pilota.

Chris Singleton pugna amb John Shurna per una pilota.EFE

El Barça Lassa va superar ahir el Morabanc Andorra per 67-63, en un partit en el qual es van imposar les defenses. Els de Svetislav Pesic es van venjar així a l’ACB de l’equip del Pirineu després de la dura derrota a la final de la Lliga Catalana a Lleida. L’Andorra hauria pogut fins i tot forçar la pròrroga, però el Barça va mostrar més recursos en els últims compassos de partit, amb un Chris Singleton inspirat (16 punts, 4 triples). Els d’Ibon Navarro van tenir en Dylan Ennis (13 punts) i Shayne Whittington (14 punts i 8 rebots) els millors jugadors, encara que dos jugadors importants com Andrew Albicy i l’exblaugrana Mousa Diagne van quedar totalment anul·lats. Els blaugranes van sortir a la pista dominants, encara que l’Andorra aviat va prendre la iniciativa a còpia de triples. Tanmateix, després d’un segon quart de ratxes, el marcador al descans era d’un ajustat 33-32.

A la represa, Pesic va col·locar Thomas Heurtel i Pau Ribas junts i l’aposta li va sortir bé (46-37, min. 25). Els del Pirineu, tanmateix, no es van rendir i van anar retallant distàncies. A 1:39 per al final, Whittington empatava, encara que un triple de Singleton a la següent jugada obria distàncies de nou. A falta de 19 segons, Ennis va fallar sota el tauler el tir que hauria forçat la pròrroga i Ribas va respondre per col·locar el 67-63 definitiu.