SEGRE

El comitè olímpic avala la candidatura Pirineus-Barcelona

L'informe favorable dóna llum verda per començar a treballar en una proposta concreta

A l’abril es va reunir la taula de treball per a una candidatura olímpica a la qual hi va haver àmplia representació lleidatana.

A l’abril es va reunir la taula de treball per a una candidatura olímpica a la qual hi va haver àmplia representació lleidatana.RUBÉN MORENO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Olímpic Internacional (COI) ha avalat començar a treballar en la candidatura Pirineus-Barcelona per als Jocs Olímpics d'hivern del 2030. Aprofitant la celebració dels Jocs Olímpics de la Joventut a Buenos Aires, una delegació catalana encapçalada per Gerard Figueras, secretari general d’Esports de la Generalitat, va rebre aquest diumenge de mans del COI l’informe que ha donat llum verda les possibilitats de la candidatura catalana.

El document el firma el consultor del COI Gilbert Felli, que va realitzar una visita tècnica de tres dies a començaments de setembre valorant les diferents seus i infraestructures, algunes del Pirineu lleidatà, que han de formar part del projecte.

Ara, la següent fase consisteix en formalitzar la precandidatura un cop s'ha constatat que el territori compta amb les infraestructures necessàries per poder acollir l'esdeveniment.

tracking