TEMPS EXTRA CURSES

Linyola reuneix més de 800 atletes

Jordi Trepat i Gemma Bonjorn es van proclamar guanyadors de la desena edició de la Cursa del Caragol || Marc Martínez i Yolanda Cebrián es van imposar a la distància curta

Un grup d’atletes ahir, al moment de prendre la sortida de la Cursa del Caragol.JOAN RAMON TARRAGÓ

Un total de 862 atletes van participar ahir en la desena edició de la Cursa del Caragol de Linyola, que va oferir, a més de carreres infantils, tres propostes: dos carreres, de deu i cinc quilòmetres, i una caminada de set.

A la distància llarga, Jordi Trepat (Xafatolls) va ser el més ràpid a completar el recorregut, amb un temps de 34.28. El van acompanyar al podi masculí Antoni Carulla (Runners Balaguer), segon amb 35.24, i Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), tercer amb 35.30. En categoria femenina, el triomf va ser per a Gemma Bonjorn (Track), amb un crono de 43.30, seguida de Joana Torné (Xafatolls), segona amb 44.55, i de la independent Angelica Damoc, tercera amb 46.01.

A la distància curta, Marc Martínez (UA Terrassa) va ser el més ràpid en categoria masculina amb un temps de 16.54, superant Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric), segon amb 17.12, i el líder de la Lliga Ponent, Sergi Bernaus (Esports Truga), tercer amb 17.44. A l’apartat femení, victòria de Yolanda Cebrián (Lleida UA) amb un registre de 19.00, seguida de Núria Ribalta (Xafatolls), segona amb un temps de 19.09, i de Sònia Sans (Joventut Atlètica Arbeca), tercera amb 20.03.

Les pròximes cites de la Lliga Ponent seran el divendres 12, amb els 10 km Aeroport d’Alguaire, i el diumenge 14 amb la Cursa del Dúgol d’Algerri.