Victòria per al Puigvertenc en un derbi ajustat

El partit entre el Puigvertenc i l’Artesa de Lleida va ser molt intens.

El partit entre el Puigvertenc i l’Artesa de Lleida va ser molt intens.ÒSCAR MIRÓN

El Puigvertenc va vèncer l’Artesa de Lleida en un partit molt disputat, que va comptar amb moltes ocasions per als dos dos equips i un joc net.

El derbi es va iniciar amb un clar domini per part de l’equip local, que va marcar dos gols en els primers trenta minuts. La segona part va ser bastant més disputada, amb gols per als dos conjunts i finalment es va arribar al definitiu 3-2; un resultat que reflecteix la igualtat màxima entre els dos equips, que van disputar intensament els 90 minuts de joc.

Va destacar la gran intensitat dels dos equips en un derbi de màxima rivalitat entre el Puivgertenc i l’Artesa de Lleida.