SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Tres candidats blaugrana

Messi, Luis Suárez i Rakitic són els jugadors del Barça que opten a la Pilota d’Or, que s’entregarà el 3 de desembre || Busquets i Coutinho, entre els absents, i Lieke Martens aspira al femení

L’entrenament del Barça va comptar amb un bon nombre de jugadors del planter.

L’entrenament del Barça va comptar amb un bon nombre de jugadors del planter.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Messi, Luis Suárez i Rakitic són els tres jugadors del Barça candidats a la Pilota d’Or, guardó al millor futbolista de l’any a Europa i que s’entrega el 3 de desembre. Entre els absents hi ha jugadors blaugrana com Sergio Busquets i Coutinho, que no han estat inclosos en la llista de trenta que ahir va donar a conèixer la revista France Football. Qui sí que figura a la llista de candidates en categoria femenina és l’holandesa Lieke Martens, jugadora del FC Barcelona i que competirà amb la majoria de futbolistes de l’Olympique de Lió.

El Madrid, que va guanyar la tercera Champions consecutiva, domina amb vuit representants: Isco, Sergio Ramos –els dos únics espanyols–, Modric, Marcelo, Benzema, Varane, Bale i el porter Thibaut Courtois, que va arribar aquest estiu, procedent del Chelsea. El segueix el Liverpool, subcampió d’Europa, amb quatre noms: Mané, Firmino, Alisson i Salah. L’Atlètic, guanyador de la Lliga Europa compta amb Oblak, Griezman i Godín.

El Barça es va exercitar amb un bon nombre de jugadors del planter pels compromisos de selecció

França ha tret profit del Mundial a Rússia, cosa que ha permès que set bleus integrin la llista. A Griezmann i Varane se’ls han unit Lloris, Kanté, Mbappé i el jugador del Manchester United Paul Pogba. Benzema completa la llista de francesos, però el jugador del Madrid està exclòs de la selecció des de la seua implicació en un cas de presumpte xantatge amb un vídeo sexual a Valbuena. El Brasil és la segona més representada a la llista, amb 4 candidats: Neymar, Firmino, Alisson i Marcelo. Bèlgica, subcampiona del món, té tres jugadors: Hazard, Courtois i De Bruyne, les mateixes que la selecció d’Uruguai.

A la sessió matinal, el Barça va poder comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i Iñaki Peña, Ezkieta, Guillem, Mingueza, Busquets, Sarsanedas, McGuane, Collado i Riqui Puig, del Barça B, així com Arnau Comas, José Martínez, Iván Bravo, Lucas de Vega, Álvaro Sanz i Mortimer del juvenil. Els titulars contra el València van fer treball de recuperació. També es va poder veure Sergi Roberto fent treball específic.

tracking