SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Balaguer fa fora el tècnic

La junta acorda destituir Toni Menchón després d’encaixar la tercera derrota en sis partits || Jordi Belló es farà càrrec de l’equip de forma provisional

Ormo, flanquejat per Aiguadé i Juli Bergé, el director esportiu.

Ormo, flanquejat per Aiguadé i Juli Bergé, el director esportiu.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer va anunciar ahir la destitució de Toni Menchón com a entrenador després de la derrota de diumenge passat a casa davant del Gavà, la tercera en sis partits aquesta temporada. La decisió la va prendre dilluns passat la junta directiva “pels resultats esportius de les últimes jornades i per l’ambient entre alguns jugadors, que sembla que no estaven d’acord amb el míster”, va explicar el president, Antonio Aiguadé. La junta també va decidir nomenar Jordi Belló, segon entrenador, com a responsable de l’equip de manera provisional, com ja va succeir la temporada passada quan van prescindir d’Edu March. “Veurem si arriben els resultats i decidirem. Belló ho va fer molt bé la temporada passada quan va agafar les regnes de l’equip”, va indicar Aiguadé. També s’ha cessat el preparador físic Enric Farreny. Els problemes entre la plantilla i la cúpula directiva van començar després de la victòria al derbi lleidatà davant el Lleida B, quan els jugadors van aprofitar per reclamar unes quantitats, entre 1.500 i 3.000 euros, que la junta devia a part de la plantilla des de la passada temporada, i que demanaven des del mes de juliol. La junta va deixar passar el temps i el mal ambient entre els jugadors va anar creixent fins al punt que la setmana abans de jugar a Igualada l’equip es va negar a entrenar-se dos dies. Al tercer, la directiva va pagar els diners que devia davant de l’amenaça de la plantilla de no jugar. Va ser en aquell moment que Menchón va manifestar que si no se solucionava el problema amb la plantilla, dimitiria. Al final no ha fet falta, ja que la junta es va avançar i va prescindir dels seus serveis, una decisió que va agafar per sorpresa els jugadors, que van mostrar el seu suport a Menchón, indicant que “és el millor entrenador que podem tenir en aquests moments”.

D’altra banda, el club va presentar ahir Marcel Ormo, central de 21 anys procedent del Lleida B i format als equips inferiors de l’Atlètic Segre i Lleida. Ormo està il·lusionat i, malgrat incorporar-se en un moment complicat per a l’entitat balaguerina, creu que la situació “donarà un tomb i el Balaguer serà un dels equips que estarà a dalt”, va dir.

tracking