SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oferta per seguir el Lleida en les tres pròximes sortides

Mousa i Alpha s’abracen després del partit de diumenge passat.

Mousa i Alpha s’abracen després del partit de diumenge passat.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ofereix als seus abonats i seguidors una oferta que permet fer els tres pròxims desplaçaments de l’equip, dos partits de Lliga i un de Copa, a un preu econòmic, que oscil·la entre els 20 i els 25 euros. L’equip de Gerard Albadalajo afronta ara tres sortides consecutives, Badalona aquest diumenge, Ebre dimecres vinent i Olot el diumenge 21. L’oferta permet desplaçar-se amb autocar als tres partits per 20 euros, si és membre de la Grada d’Animació, 22 si és abonat i 25 per al públic en general. Aquest preu no inclou l’entrada, que oscil·larà en cada partit entre els 10 i els 15 euros.

El club també ofereix la possibilitat de fer els desplaçaments de forma separada. En aquest cas, anar a Badalona costa 10, 12 i 15 euros, respectivament, en un partit que es juga diumenge vinent a les 16.30. Per al partit de Copa, en el camp de l’Ebre el dimecres 17, els preus són idèntics, 10, 12 i 15 euros, en el cas de formar part de la Grada d’Animació, abonats i públic en general. Aquest partit es jugarà les 17.00.

Finalment, el deplazamiento individual a Olot, el diumenge 21 (el partit és a les 17.30), costa 13, 15 i 18 euros, respectivament. Les reserves s’han de fer a les oficines del club entre avui i demà, de 16.30 a 20.30 hores.

Els horaris de sortida, des del mateix Camp d’Esports, seran a les 11.00 per anar a Badalona aquest diumenge, a les 14.00 per anar a Saragossa i a les 11.00 per anar a Olot.

La plantilla del Lleida torna avui a l’activitat per començar a preparar el partit davant del Badalona, en el qual els de Gerard Albadalejo defensen la seua plaça en les posicions de play off, després de set partits invictes.

tracking