SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Control antidopatge de la UEFA en el penúltim entrenament setmanal

Per a Luis Suárez, Sergi Roberto i Umtiti

Paulinho saluda Denis Suárez abans de l’entrenament del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva.

Paulinho saluda Denis Suárez abans de l’entrenament del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona va completar ahir la penúltima sessió d’entrenament de la setmana i abans de l’inici els responsables de l’equip mèdic de la UEFA van sotmetre a controls antidopatge els jugadors Luis Suárez, Sergi Roberto i Umtiti. Aquests tres jugadors, tots amb problemes físics –els dos últims de baixa per lesió– van passar controls de sang i d’orina. En la sessió d’ahir es van entrenar els jugadors del primer equip que no tenen compromisos amb les seleccions o no estaven convocats, a més de Jokin Ezkieta, Iñaki Peña, Morer, Cuenca, Oriol Busquets, Riqui Puig i Mujica, del filial. Abans de l’inici de l’entrenament, l’exjugador blaugrana Paulinho va visitar els seus excompanys i cos tècnic. L’equip tornarà a entrenar-se avui a les 11.00 a l’última sessió d’aquesta setmana d’aturada pels partits de les seleccions. Ter Stegen (Alemanya), Cillessen (Holanda), Vermaelen (Bèlgica), Busquets (Espanya), Rakitic (Croàcia), Vidal (Xile), Dembélé (França), a més dels tres brasilers Arthur, Malcom i Coutinho, són els futbolistes del Barça amb compromisos internacionals abans que es reprengui la Lliga, el dissabte 20 davant del Sevilla al Camp Nou.

D’altra banda, el FC Barcelona va expressar públicament les seues condolences per la pèrdua de deu persones que van morir pels desbordaments de torrents a la comarca de Llevant de Mallorca (vegeu les pàgines 16 i 17).

L’exjugador del Barça va aprofitar l’aturada per visitar els excompanys al vestidor blaugrana

Per la seua banda, Arturo Vidal va manifestar ahir a l’arribar a Xile que “com algú pot estar content quan no juga? De vegades un té altres problemes i s’alleuja a les xarxes”, va afegir el jugador del Barça. El club està sospesant l’opció d’incorporar el central holandès Matthijs de Ligt, jugador de l’Ajax.

tracking