SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí rejoveneix la plantilla

Dissabte arranca la setzena aventura a la Lliga Femenina amb una mitjana d’edat inferior a 23 anys || El club va presentar ahir les cinc incorporacions

La plantilla urgellenca va fer ahir les fotos oficials a pocs dies del seu debut a la Lliga a Madrid.

La plantilla urgellenca va fer ahir les fotos oficials a pocs dies del seu debut a la Lliga a Madrid.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ultima l’estrena de lliga de dissabte que ve a Torrejón de Ardoz, on s’enfrontarà al Durán Maquinaria Ensino gallec en l’Open Day, amb una plantilla rejovenida després de les cinc incorporacions, que han fet baixar la mitjana d’edat de 24 a 22,8 anys. La nord-americana Merritt Hempe, la polonesa Zuzanna Sklepowicz, la finlandesa Annija Aijanen, la basca Irati Etxarri i la urgellenca Anna Palma van ser presentades ahir oficialment en una jornada en què el club va aprofitar també per fer les fotos oficials de la plantilla.

“Valoro molt que el Cadí sigui un bloc en què totes les jugadores es donen molt suport entre elles”, va apuntar Etxarri, que va destacar que es tracta d’un equip “molt intens i que basa sempre els partits en la defensa. No m’ha costat gens adaptar-me perquè sóc de la filosofia que els partits es guanyen sempre en la defensa”. Anna Palma, que torna al Cadí la Seu després del seu pas pel Segle XXI, encara aquesta temporada “amb molta il·lusió” i en un conjunt que ja coneix. “És un dels millors llocs on podia tornar, a casa, i a un club que aposta per la gent jove, un factor molt important per a mi.” La urgellenca també va valorar les dos últimes temporades amb el Segle XXI, que li van aportar, va dir, “maduresa”. En la seua nova etapa espera “aportar tot el que pugui en defensa i que quan jo entri a la pista l’equip continuï guanyant”, va apuntar.

Per la seua banda, la capitana Georgina Bahí, la que més temporades fa que juga a l’equip, va valorar el fet de disposar de sis jugadores que repeteixen de l’any passat. “S’ha notat molt, no comences de zero i és una cosa molt positiva”, i va destacar la “rapidesa” amb la qual s’han adaptat les noves i “el gran grau d’implicació” de totes les jugadores.

La plantilla urgellenca va fer ahir les fotos oficials a pocs dies del seu debut a la Lliga a Madrid.

La plantilla urgellenca va fer ahir les fotos oficials a pocs dies del seu debut a la Lliga a Madrid.CYNTHIA SANS

tracking