SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Fall estarà un mínim de dos setmanes de baixa

Avui va a l’otorinolaringòleg per descartar una altra lesió a part de la del nas

Eric Stutz i Sergi Quintela van visitar ahir els nens i nenes de l’escola Francesco Tonucci de Lleida.

Eric Stutz i Sergi Quintela van visitar ahir els nens i nenes de l’escola Francesco Tonucci de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna ja té el primer contratemps important de la temporada. Massine Fall, que es va lesionar durant el primer quart del partit disputat dimarts passat a la pista del Prat, que va acabar amb victòria lleidatana per 65-82, estarà un mínim de dos setmanes fora de les pistes. El jugador senegalès visitarà avui l’otorinolaringòleg per descartar qualsevol altra lesió al marge de la fractura que té al septe nasal, si bé la bona notícia és que no haurà de passar pel quiròfan.

Fall es perdrà segur el duel de diumenge que ve contra el Bilbao, al Barris Nord, i el del divendres següent a la pista del Càceres. Si l’envà nasal està soldat i el jugador no té dolor, els metges podrien autoritzar-lo a jugar al següent duel a casa, el 26 d’octubre, davant del Bàsquet Palència, però sempre amb la protecció d’una màscara. Durant aquest període podrà exercitar-se sense problemes però sempre sense contacte.

El pivot senegalès es perdrà segur el duel de diumenge amb el Bilbao i el següent a Càceres

El club ja va viure una situació semblant fa quatre temporades. En aquella ocasió, el damnificat va ser Alfons Alzamora, si bé aleshores el balear va haver de passar pel quiròfan a causa d’una fractura del pòmul que el va deixar durant tres setmanes inactiu.

Bilbao i Melilla també firmen el ple de triomfsEl Bilbao, que visitarà diumenge el Barris Nord, i la Melilla van guanyar ahir els respectius partits contra Castelló i Granada, respectivament, i empaten amb Força Lleida i Palència al capdamunt de la classificació, si bé els lleidatans es mantenen en el liderat gràcies a l’average. De la jornada també van destacar les primeres victòries de Palma, Oviedo i Ourense, mentre que el Canoe continua de fanalet roig.

tracking