SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa Entre Vinyes amplia oferta amb carreres infantils

Manté les distàncies de set i catorze quilòmetres i l’aposta solidària

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné, de la qual es disputarà la cinquena edició el proper 21 d’octubre al Vilosell, amplia aquest any l’oferta competitiva amb la inclusió de les carreres infantils, que complementaran les dos distàncies ja habituals de set i catorze quilòmetres. La particularitat més destacada és que el recorregut de les dos proves transcorre majoritàriament per les vinyes.

L’Associació Esportiva Ekke, que des d’aquest any assumeix la direcció tècnica de la prova en substitució de GoGoGo Runners, ha programat uns recorreguts amb l’objectiu d’adequar-los a tots els nivells i edats. D’aquesta manera, la cursa de 7 quilòmetres serà pràcticament plana, amb un desnivell de 200 metres i que podrà cobrir-se al trot o caminant, mentre que la de 14 s’ha reservat els participants més avesats, ja que el desnivell arriba als 600 metres positius.

Les curses infantils, reservades a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, començaran a les 12.30, una vegada hagin arribat els participants de les dos distàncies llargues, i entre els objectius hi ha el foment del consum de fruita entre els més petits amb el lema “Aturem l’obesitat infantil”. Tots els participants rebran com a obsequi una medalla i una samarreta amb el nom del projecte, a banda de fruita i aigua.

Els organitzadors confien a arribar els quatre-cents participants, una xifra que suposaria un nou rècord en aquesta prova, si bé un problema amb el domini web (www.cursaentrevinyes.net) està dificultant el procés d’inscripció. Actualment s’hi han inscrit 150 atletes.

La Cursa Entre Vinyes, que forma part del Circuit de Vi, a la qual també està adscrita la Cursa Nocturna del Castell del Remei, mantindrà una vegada més el caràcter solidari. D’aquesta manera, una part de les inscripcions es destinarà a la Fundació Catalana de Lupus, a més de crear un dorsal 0 amb una aportació de 15 euros amb la mateixa finalitat.

La prova es va presentar ahir a la seu de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat.

La prova es va presentar ahir a la seu de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat.

tracking