SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: “Ara no ens podem deixar portar per l'eufòria”

El tècnic, realista malgrat els dos triomfs, afrontarà dos partits sense Fall

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna va manifestar ahir que està satisfet amb l’inici de temporada del Força Lleida, líder de la LEB Or amb dos victòries en les dos primeres jornades, però va assenyalar que l’equip ha de seguir amb els peus a terra i ser conscients que queda molt camí per recórrer. “No concebo l’eufòria després de dos partits. Estem molt contents, però només sumem dos jornades i no podem extreure conclusions sobre res. Ens alegren molt els moments de bon joc que tenim, però també estem preocupats pels dolents. Hem de seguir treballant perquè aquests es vagin reduint cada vegada més. Diumenge ens visita un superequip, el Bilbao, que mereix tot el respecte i hem de ser capaços de ser competitius”, va afegir.

Sobre aquells moments en què el Força Lleida abaixa el nivell d’intensitat, Serna va manifestar que “em preocupen molt, ja que si els tenim contra el Bilbao diumenge ens esclafaran. Ara mateix tenim onze o dotze jugadors amb un nivell defensiu molt alt i no tenen per què abaixar-lo. La temporada passada sí que en teníem algun que no mantenia aquest to, però aquest any no pot passar-nos. Ofensivament dependrà de l’encert que tinguem, però a darrere hem de ser un dels equips més forts de la LEB Or”.

Per al duel de diumenge al Barris Nord (18.00), Serna no podrà comptar amb Massine Fall, ja que després de la visita d’ahir a l’otorinolaringòleg es va confirmar que el pivot senegalès té fractura del septe nasal, la qual cosa l’obligarà a estar de baixa durant dos setmanes. El jugador es perdrà els partits amb el Bilbao i Càceres, previst per al divendres 19, i s’espera que pugui reaparèixer a la cinquena jornada contra el Palència.

En tot cas, Fall haurà d’utilitzar una màscara quan torni als entrenaments i també als partits durant, almenys, un mes i mig. La baixa de Fall provocarà que els jugadors interiors del Força Lleida hagin de doblar les posicions. En aquest sentit, Serna confia plenament en la capacitat d’Eric Stutz per exercir de center al costat de Mbaye. De fet, durant el partit d’aquest dimarts passat contra el Prat ja va realitzar aquesta funció a la perfecció.

Nil Brià assegura que arriba al Força Lleida per seguir creixent L’aler Nil Brià, que va debutar dimarts contra el Prat amb la samarreta del Força Lleida, va assenyalar ahir que està il·lusionat amb la temporada i que el club és la millor opció per continuar creixent. “Sóc conscient que ningú em regalarà res i que hauré de treballar al màxim en cada entrenament per guanyar-me els minuts. He trobat un vestidor excepcional i això és molt important per aconseguir els nostres objectius”, va afegir.

Jorge Serna i Nil Brià, durant la presentació del jugador.

Jorge Serna i Nil Brià, durant la presentació del jugador.FORÇA LLEIDA

tracking