SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Umtiti podria passar pel quiròfan i no reaparèixer fins al 2019

Lesió al cartílag del genoll esquerre

Samper, Piqué, Jordi Alba i Munir durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Samper, Piqué, Jordi Alba i Munir durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça segueix amb especial atenció l’evolució de Samuel Umtiti, que està de baixa des del partit de Lliga contra el Leganés del 26 de setembre per molèsties al genoll esquerre. L’evolució del defensa no és tan positiva com s’esperava i els tècnics comencen a plantejar-se la possibilitat de no poder comptar amb el francès fins als primers partits del 2019.

Umtiti arrossegava aquestes molèsties des de fa temps, però va ser abans del partit amb l’Athletic del 29 de setembre que es va abordar la lesió. Per superar aquestes molèsties, que li afecten el cartílag del genoll esquerre, s’estudien dos opcions. La primera és passar pel quiròfan i la segona, per la qual s’ha optat fins ara, és seguir un tractament específic per regenerar el cartílag.

La Lliga ha denunciat càntics en contra del central blaugrana durant el partit a Mestalla

Aquesta última aposta suposa que Umtiti no estarà disponible per als partits de Lliga contra Sevilla i Madrid, ni tampoc al de Lliga de Campions contra l’Inter de Milà. El defensa del Barça no va entrar a la convocatòria de la selecció francesa i des de la Federació s’assegura que la lesió és menys greu, encara que l’opció del quiròfan comença a prendre forma al Barça, ja que Umtiti s’ha perdut durant aquest període de temps els partits contra l’Athletic, València i Tottenham.

Per la seua banda, la Lliga ha presentat un denúncia per càntics en contra de Gerard Piqué durant l’encontre que el Barça va disputar a Mestalla amb el València aquest diumenge passat. Segons aquesta denúncia, aproximadament mil integrants de la corba Nord de l’estadi valencianista van entonar durant deu segons la frase “Piqué, cabró, Shakira té rabo, el teu fill és de Wakaso i tu ets maricón”, càntic que es va repetir durant el minut trenta-cinc del partit de Lliga.

tracking