SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Borges empata a casa i derrota del Villart Logístic

Mala jornada per als dos equips lleidatans de la màxima categoria

Les jugadores del Villart Logístic i el Santa Eulària.

Les jugadores del Villart Logístic i el Santa Eulària.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos equips lleidatans de la màxima categoria del tenis taula, el Villart Logístic CTT Balaguer a la Superdivisió femenina i el CTT Borges a la masculina, van tenir ahir una mala jornada. L’equip de la Noguera va patir una derrota per 3-4 davant del Santa Eulària, mentre que el de les Garrigues no va passar de l’empat (3-3) davant de l’equip de la Fundación Cajasol Hispalis. El Villart Logístic torna a jugar avui a la seua pista i rep el Calella (17.00).

Per a l’equip de Balaguer la d’ahir va ser la primera derrota de la Lliga, en el segon partit que jugava, ajornat en el seu dia per la seua participació en l’ETTU Cup. El partit ja va començar malament amb la derrota de Natalya Prosvirnina davant de Sara Ramírez, per 2-3, mentre que Anna Biscarri va caure davant Judith Varimia per 0-3, cosa que donava un avantatge de 0-2 a l’equip balear. Tot i que Svetlana Bakhtina va posar l’1-2 al derrotar per 3-1 la jugadora Ellen Holmsten, el dobles va caure també del costat visitant, amb el triomf per 2-3 de Varimia i Ramírez sobre Natalya i Svetlana. Amb 1-3 al marcador Prosvirnina i Bakhtina van empatar al superar Varimia i Ramírez. Biscarri va perdre 0-3 davant d’Ellen Holmsten amb què es va consumar el 3-4 final.

La d’ahir va ser la primera derrota a la Lliga per a les de la Noguera quan només s’han jugat dos jornades

CTT Borges, va sumar el seu segon empat en tres jornades. Marc Duran va perdre el primer partit davant d’Anthony Amalraj per 2-3. L’equip va reaccionar bé i li va donar la volta al marcador. Va empatar Oriol Monzó al derrotar per 3-2 Antonio Chaves; Joan Masip va posar el 2-1 al superar Artem Panchenko per 3-2 i Marc Duran va col·locar el 3-1 al guanyar Chaves per 3-1. Però no van sentenciar. Masip va perdre davant d’Amalraj (0-3) i Monzó davant de Panchenko (0-3), amb la qual cosa el partit es va veure condemnat a l’empat.

Les jugadores del Villart Logístic i el Santa Eulària.

Les jugadores del Villart Logístic i el Santa Eulària.

tracking