SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

L'HC Alpicat, campió de l'Esports Penedès tot i perdre

Va caure a la pista del Vilafranca (4-2)

Plantilla amb la qual l’HC Alpicat afrontarà aquesta temporada a l’OK Lliga Plata.

Plantilla amb la qual l’HC Alpicat afrontarà aquesta temporada a l’OK Lliga Plata.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’HC Alpicat s’ha adjudicat per primera vegada la Copa Esports Penedès d’OK Lliga Plata, malgrat perdre ahir, en la tercera i última jornada, per 4-2 a la pista del Vilafranca. L’equip que entrena una temporada més Xavi Roy havia guanyat en les dos primeres jornades al Vilanova per 8-7 i al Barcelona B per 4-3.

La derrota d’ahir el deixa amb 6 punts i, l’únic conjunt que pot atrapar-lo és el Vilanova, que juga avui amb el Barça B. Però ja que els lleidatans van vèncer el Vilanova, encara en el cas d’un empat a punts, la primera posició serà per a l’Alpicat, gràcies a l’average.

El d’ahir era l’últim partit de preparació per a l’Alpicat, que debutarà a la Lliga dissabte vinent, dia 20, i rebrà al pavelló del Parc del Graó el Barcelona B (20.00), que ja va derrotar en aquesta competició. La primera sortida per a l’equip de Roy serà el 27, quan visitarà la pista del Maçanet.

Els lleidatans afronten aquesta nova temporada amb l’objectiu de lluitar pels llocs de dalt de la classificació. També el cap de setmana vinent començarà l’OK Lliga Femenina i el Vila-sana rebrà dissabte el Palau de Plegamans.

tracking