SEGRE

DEPORTES

L'ambició per bandera

El Cadí arranca avui la Lliga a Torrejón de Ardoz amb la base de l’any passat i cinc incorporacions amb futur || Aspira a classificar-se per al ‘play-off’ i jugar per primer cop la Copa de la Reina

L’equip presenta aquest any cinc cares noves i molta joventut.

L’equip presenta aquest any cinc cares noves i molta joventut.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu arranca avui a Torrejón de Ardoz, seu aquest cap de setmana de la primera jornada unificada de la Lliga Dia Femenina, la setzena aventura en la màxima categoria, la dotzena consecutiva, amb els mateixos objectius: jugar per primera vegada en la seua història la Copa de la Reina i classificar-se per al play-off per al títol, objectiu aquest últim que se li ha escapat a la darrera jornada les tres campanyes anteriors.

A diferència d’altres temporades, el club ha aconseguit retenir la meitat de la plantilla passada (Yurena Díaz, Andrea Vilaró, Mehryn Kraker, Ariadna Pujol, Georgina Bahí i Shereesha

La jamaicana, que va arribar lesionada, fa dos dies que s’entrena amb el grup i Canut podria reservar-la

Richards

) i s’ha reforçat amb cinc jugadores joves i amb projecció (Merritt Hempe, la polonesa Zuzanna Sklepowicz, la finlandesa Anniina Aijanen, la basca Irati Etxarri i la urgellenca Anna Palma), una barreja que Bernat Canut espera que li permeti aconseguir els objectius.

“Seria enganyar-nos si diguéssim que no pensem en la Copa o en el play-off, però no deixa de ser una il·lusió i no una obsessió. Per aconseguir-ho, ens ho hem de treballar molt”, va avisar el tècnic, que té clar com vol que jugui l’equip. “No ens podem plantejar res més que córrer sempre que puguem, però sabent llegir els partits i parar quan no tinguem avantatge”, va afegir.

El tècnic reconeix que el Cadí ha guanyat en fortalesa interior amb l’arribada de Hempe i la continuïtat de Richards, tot i que la jamaicana, que va tornar lesionada, és dubte per enfrontar-se avui al Durán Maquinaria Ensino de Lugo, que debuta en la categoria. Encara que l’estrena es pressuposa fàcil, Canut avisa que “és un partit trampa”, ja que “el club pot ser debutant, però les jugadores tenen experiència a la Lliga”.

L’equip presenta aquest any cinc cares noves i molta joventut.

L’equip presenta aquest any cinc cares noves i molta joventut.CYNTHIA SANS

tracking