SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Podi femení d'equip

El Tri 4.40 obté les tres primeres posicions dels 10 km a l’Aeroport d’Alguaire, amb Eva Ledesma de vencedora || Víctor Puyuelo, guanyador en la masculina

La prova va vorejar els 400 participants en una prova que es va disputar per l’aeroport d’Alguaire.

La prova va vorejar els 400 participants en una prova que es va disputar per l’aeroport d’Alguaire.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Víctor Puyuelo i Eva Ledesma van ser els guanyadors de la sisena edició de la carrera popular de 10 quilòmetres a l’Aeroport de Alguaire, prova puntuable per a la Lliga Ponent que es va celebrar ahir sobre un traçat íntegrament per asfalt. La cita va reunir 370 participants entre totes les propostes: una carrera de deu quilòmetres i les curses infantils. Gran part del protagonisme va ser per a l’equip lleidatà de triatló Tri 4.40, que va copar les tres primeres posicions de la categoria femenina, amb Eva Ledesma com a guanyadora amb un temps total de 39.08, al davant de Núria Duch, amb 41.37, i Pragnya Mohan, amb 43.11.

Pel que fa a homes, Víctor Puyuelo (CA Oroel Jaca) va ser el més ràpid a l’invertir un temps de 31.18 i es va quedar a tan sols cinc segons de batre el rècord de la prova, que se situava en 31.13, i embutxacar-se un premi de 150 euros. En segona posició es va classificar Samuel Palomera (CA Saltamontes), amb 32.56, i Alberto Puyuelo (CA Oroel Jaca) va completar el podi amb un registre de 33.09. Pere Bifet, del Pedala.cat de Balaguer, es va classificar en quarta posició i va ser el millor lleidatà, seguit de Pol Pueyo, del Tri 4.40.

L’organització, que va anar a càrrec de l’ajuntament i l’Aeroport d’Alguaire i l’Associació Esportiva Ekke, va tancar la matinal atlètica amb una sessió de zumba per a totes les famílies i les curses infantils, aquestes emmarcades dins del programa Aturem l’obesitat infantil, que té com a objectiu fomentar l’esport i els hàbits saludables entre els nens i nenes. Els dos guanyadors van ser obsequiats amb dos bitllets d’avió a Mallorca i amb la inscripció per a la Mitja Marató de Lleida.

tracking