HOQUEI INTERNACIONAL

Suspesa la final de l'Europeu femení a causa de l'huracà Leslie

Espanya guanyava Portugal per 2-3

La Federació Europea va penjar a Twitter aquesta imatge del públic esperant instruccions.WSEUROPE RINKHOCKEY

La final de l’Europeu femení d’hoquei patins, que estaven disputant ahir les seleccions de Portugal i Espanya, a la localitat portuguesa de Mealhada, es va suspendre quan faltaven dos minuts per al final a causa de l’huracà Leslie, que va provocar una apagada i destrosses al sostre del pavelló. Espanya, amb Anna Ferrer, la portera del Vila-sana, guanyava el partit per 2-3 i s’encaminava cap al cinquè Europeu consecutiu.

A falta de 2.42 per al final es va produir una apagada que va provocar la suspensió del partit. Uns 40 minuts més tard es va reprendre el matx, però al cap de pocs segons hi va haver una altra apagada i la gran tempesta que hi havia a l’exterior, a causa de l’huracà Leslie, va provocar la caiguda d’algunes peces del sostre, amb la qual cosa els equips es van refugiar en una sala segura mentre els aficionats buscaven refugi. La Federació Europea va comunicar la suspensió del partit “per motius de seguretat” i, al seu compte de Twitter, va explicar que “el públic i els equips estan ara segurs a l’estadi després d’uns dramàtics minuts quan van caure algunes peces del sostre”.

En el moment del tancament d’aquesta edició, l’esmentada Federació, a través del seu compte de Twitter, havia informat que la situació era “tranquil·la”, tot i que tothom seguia dins del pavelló, esperant instruccions dels equips de seguretat, que impedien la sortida de la gent, a causa de l’huracà.

Pel que fa al partit, es va avançar Portugal als 4 minuts, encara que Espanya va empatar al minut 21. Amb 1-1 es va arribar al descans. A la segona meitat Espanya es va avançar 1-2 al minut 26, Portugal va fer el 2-2 al 31’ i Espanya va tornar a avançar-se al 37’.

D’altra banda, el CPA Olot es va proclamar ahir de nou campió del Món de Grups Xou Grans, a l’imposar-se a la competició que va tenir lloc a la localitat francesa de Mouilleron-le-Captif. El CEP Girona va ser plata. Amb aquest, ja són dotze els Mundials que ha guanyat l’Olot.