BÀSQUET ACB

El Joventut no pot davant d'un Reial Madrid que continua invicte

Felipe Reyes intenta anotar davant la defensa de Marko Todorovic.

Felipe Reyes intenta anotar davant la defensa de Marko Todorovic.EFE

El Joventut de Badalona no va ser rival per a un Reial Madrid invicte (92-69), que manté el coliderat amb el FC Barcelona. La Penya va plantar cara als de Pablo Laso fins a l’últim període (65-60), encara que en els últims deu minuts va encaixar un parcial de 27-9, incapaç de frenar els 15 punts del base argentí Facundo Campazzo i els 15 del seu compatriota Gabriel Deck, així com els 13 rebots del capverdià Walter Tavares. En la resta de partits del dia, va destacar l’amplíssima victòria del Baskonia davant del Fuenlabarada (60-110) que el manté en la tercera posició, amb els mateixos punts que l’Unicaja, que va superar el Gran Canària (89-76). El Tenerife es va imposar al Gipuzkoa Basket en la pròrroga (73-79).