SEGRE

TEMPS EXTRA MOTOR

Espectacle de motor a Agramunt

Uns cinquanta pilots van participar en la penúltima cita de la Copa Rodi Michelin Ara Lleida de Dirt Track || Es tracta de la primera prova en format diürn del calendari

Un grup de pilots durant la disputa de la cursa.

Un grup de pilots durant la disputa de la cursa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit Rotecna d’Agramunt va reunir ahir més de cinquanta pilots en la penúltima cita de la Copa Rodi Michelin Ara Lleida de Dirt Track. Va ser una jornada diferent ja que va ser la primera prova del calendari que es disputava en format diürn. A més, en la categoria FunRace es va estrenar un nou traçat no oval. L’organització, del Moto Club Lleida, es va mostrar satisfeta amb la participació i l’espectacle vist a la localitat de l’Urgell. La jornada va comptar amb proves de quatre categories diferents: FunRace, Aleví, Open i Elit. Quant als resultats, el club lleidatà Suzuki Grau va pujar fins a sis vegades al podi.

En la categoria reina, Elit, el vencedor va ser Gerard Bailo, que va estar acompanyat en el podi per Ferran Sastre i el pilot del Suzuki Grau Ferran Cardús. En categoria Open, el vencedor va ser Carlos Espinosa, seguit per Andy Mañer i Alejandro Rodríguez (Suzuki Grau). En FunRace, el més ràpid va ser el lleidatà del Suzuki Grau Ferran Cardús, seguit pel seu company de club Diogo Moreira i Max Sánchez. Quant als més petits, els de la categoria Alevina, el guanyador va ser Brian Uriarte, que va estar acompanyat en el podi per Marc Aguilar i el lleidatà Jordi Gaya.

La següent i última prova del calendari de la Copa Rodi de Dirt Track es disputarà al Circuit d’Alcarràs el proper 4 de novembre.

Un grup de pilots durant la disputa de la cursa.

Un grup de pilots durant la disputa de la cursa.SEGRE

tracking